- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Ételkészítésről, konyhatechnológiákról
A cikk olvasásához be kell jelentkezned!


Ha már korábban regisztráltál lépj be a megadott felhasználói neveddel, jelszavaddal.

Nem kell minden alkalommal bejelentkezned, mert legközelebb a portál már emlékezni fog Rád.

Ha még nem jártál nálunk regisztrálj a cikk megtekintéséhez!

A regisztráció mindössze fél percet vesz igénybe és utána korlátlan hozzáférésed lesz a portál minden cikkéhez, receptjéhez.



  Kapcsolódó cikkek
- A Hordó és a Sous Vide
- Sous Vide technológia
- Bartykowszki Edmund: A Sous Vide technológiáról
- A világ legjobb és legolcsóbb sous-vide berendezése: a hűtőtáska
- Sous-vide főzés Heston Blumenthallal
- A legolcsóbb sous-vide steak nyomában
- I. Bevezetés az alacsony hőmérsékleten való főzésbe és a sous vide-be (2.)
- I. Bevezetés az alacsony hőmérsékleten való főzésbe és a sous vide-be (1)
- Kísérletező kedvű mesteszakács Sopronban
- Sous vide technológia, avagy forradalom a konyhában
Jelentkezz be, és szólj hozzá a cikkhez!

Jelentkezz be, és szólj hozzá a cikkhez!
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google