- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Gasztrotörténelem
A cikk olvasásához be kell jelentkezned!


Ha már korábban regisztráltál lépj be a megadott felhasználói neveddel, jelszavaddal.

Nem kell minden alkalommal bejelentkezned, mert legközelebb a portál már emlékezni fog Rád.

Ha még nem jártál nálunk regisztrálj a cikk megtekintéséhez!

A regisztráció mindössze fél percet vesz igénybe és utána korlátlan hozzáférésed lesz a portál minden cikkéhez, receptjéhez.



  Kapcsolódó cikkek
- Apicius szakácskönyvéről
- Debrecenbe kéne menni... Hajdúsági ízek - Debreceni finom falatok
- Apor Péter: Az vendégségről és ebédről és vacsoráról
- Vendégek és pincérek véres hajnali csatája a Capri mulatóban (1939)
- Ebéd ezer koronáért (1924)
- Ki mit szolgál föl a Színész –szövetség vacsoráján? (1924)
- 68 éve tilos volt a hús a vendéglőkben
- Ételek lepecsételése a szultán konyhájában
- Eduárd-korabeli gasztronómia
- Dr. Lovász Emese: Porleves Nagy Lajos korában
Jelentkezz be, és szólj hozzá a cikkhez!

Jelentkezz be, és szólj hozzá a cikkhez!
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google