|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Étlapok, kritikák |
Megtorpant a szakács szakma korcsosulása – Gault & Millau 2014 „A gasztroforradalom átlépte Budapest határait. Vannak persze megtorpanások, de a pozitív oldalon szerencsére hosszabb a lista. Magyarország statisztikái sajnos nem túl jók a vendéglátás terén… Bízunk abban, hogy ez nem lesz mindig így. Nem lehet azt mondani, hogy amikor rossz viszonyok vannak, akkor föladjuk és gyengébbet adunk. Minden erõvel fenn kell tartani a minõséget.”
Az év konyhafõnöke Wolf András és Fekete Antonio |
Írta: Törtei Zsófia
Október 11-én második alkalommal jelenik meg hazánkban a Gault & Millau étteremkalauz, amely a Micheline Guide mellett a legismertebb kiadvány világszerte a vendéglátás körében. A hazánkban a 2000-es évek elején kezdõdött gasztronómiai megújulás fontos eredménye ez,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
Petõ István: Amit az ember hozzáad, attól kerek a világ "Elnyerte a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség örökös tiszteletbeli elnöke címet és örökös tagjává választotta a szakácsok egyesületeinek világszövetsége. Itthon a maszek világ beköszönte óta érdekképviselõként dolgozik, azt mondja, azért, hogy jó irányba menjen a szakma..."
Petõ István |
|
|
Szigetként a magyar vendéglátásban: a Bors GasztroBár "Vannak negatív tapasztalataink is a vendéglátásban, amit maximálisan elutasítunk: a fizetés visszatartás, inkorrektség, a munkavállaló kihasználása, hozzá nem értésbõl fakadó konfliktusok a tulajdonossal. Ezekbõl is elõnyt kovácsolunk, mert ezeket fordítjuk pozitívra. Nálunk a munkavállalónak csak korrektség jár – korrektségért és kemény munkáért cserébe."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|