- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Étlapok, kritikák
Megtorpant a szakács szakma korcsosulása – Gault & Millau 2014
„A gasztroforradalom átlépte Budapest határait. Vannak persze megtorpanások, de a pozitív oldalon szerencsére hosszabb a lista. Magyarország statisztikái sajnos nem túl jók a vendéglátás terén… Bízunk abban, hogy ez nem lesz mindig így. Nem lehet azt mondani, hogy amikor rossz viszonyok vannak, akkor föladjuk és gyengébbet adunk. Minden erővel fenn kell tartani a minőséget.”

Az év konyhafőnöke
Wolf András és
Fekete Antonio

Írta: Törtei Zsófia
 
Október 11-én második alkalommal jelenik meg hazánkban a Gault & Millau étteremkalauz, amely a Micheline Guide mellett a legismertebb kiadvány világszerte a vendéglátás körében. A hazánkban a 2000-es évek elején kezdődött gasztronómiai megújulás fontos eredménye ez, és a tavalyi kalauzzal összehasonlítva világosan kiderül, hogy a fejlődés nem állt meg.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Pető István: Amit az ember hozzáad, attól kerek a világ
"Elnyerte a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség örökös tiszteletbeli elnöke címet és örökös tagjává választotta a szakácsok egyesületeinek világszövetsége. Itthon a maszek világ beköszönte óta érdekképviselőként dolgozik, azt mondja, azért, hogy jó irányba menjen a szakma..."

Pető István
Szigetként a magyar vendéglátásban: a Bors GasztroBár
"Vannak negatív tapasztalataink is a vendéglátásban, amit maximálisan elutasítunk: a fizetés visszatartás, inkorrektség, a munkavállaló kihasználása, hozzá nem értésből fakadó konfliktusok a tulajdonossal. Ezekből is előnyt kovácsolunk, mert ezeket fordítjuk pozitívra. Nálunk a munkavállalónak csak korrektség jár – korrektségért és kemény munkáért cserébe."
- A megvalósult álom
- Csúcs a semmi közepén: Anyukám Mondta
- Remek bisztró Balatonfüreden: ...
- Onyx - Magyarul beszélő nemzetközi
- Egy szerény Michelin-csillagos pub ...
- Étteremben mutatják be Debrecen ...
- Étteremkritika: La Silhouette – ...
- Egyszerű tökéletesség – Ibai, ...
- Étteremkritika: Verjus, Párizs
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google