- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Alapanyagok - Zsiradékok
Édes illat - Kedves újságíró, szerkesztő!
A csatolt sajtóanyagban, mely a Rama 40. születésnapja alkalmából, a KutatóCentrum közreműködésével végzett online villámkutatás alapján készült, hasonlóan érdekes információkra bukkanhatsz.

Tudtad, hogy a magyar nők kétharmada süt rendszeresen, és hogy minden tizedik hölgy igazi házitündér, mert hetente akár többször is megörvendezteti a családot valamilyen süteménnyel? Gondoltad volna, hogy a legnépszerűbb sütemény a pogácsa? A csatolt sajtóanyagban, mely a Rama 40. születésnapja alkalmából, a KutatóCentrum közreműködésével végzett online villámkutatás alapján készült, hasonlóan érdekes információkra bukkanhatsz. (A csatolt képek és a sajtóanyag szabadon használhatók.)
A megjelenés reményében,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Olívaolajról 10 dolog...
...amit tudni kell.
"Az olívaolajnak származási helyétől függően más-más az aromája. Az enyhe ízű olaj ideális könnyű saláták, majonéz és finom szószok készítéséhez. A markáns ízű olajok jól illenek tésztákhoz, húshoz, halhoz és a híres bruschettához. Általános szabály, hogy az erőteljes olajok megölik a könnyű fogásokat, s ez fordítva is igaz."
Kenhető zsiradékok összehasonlítása
"A Magyar Élelmiszerkönyv a vajakat és vajkészítményeket négy csoportba sorolja: vaj, csökkentett és kis zsírtartalmú vajak, vajkészítmények és ízesített vajkészítmények. A vajkészítmények engedélyezett állományjavító adalékanyagokat, színezéket, esetenként tejeredetű tejsavkoncentrátumot és tejsavbaktérium-színtenyészetet is tartalmaznak."
- Halász Zoltán: Az ártatlanul vádolt ...
- Fűszerolajak
- Az extraszűz olívaolaj kedvező ...
- Beszéljünk az étolajról!
- Egy rejtélyes hozzávaló
- Túlhasznált étolaj, rákkeltő ...
- Gasztronauta: A Margarinról
- A margarin szabadalmaztatása
- Változatok margarinra
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google