|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Alapanyagok - Konzervek |
Miért drága a magyar kaviár? Magyar siker: Európa a lábunk elõtt hever Az egyik magyar üzlethálózatban 15 ezer forintért elegáns dobozban kapható egy tégely magyar kaviár. A másik polcon már 400-600 forintért kínálják a kaviárt, de aki kicsit is ért e mûfajhoz, az tudja, hogy az csak sózott ikra. Számfira György, akit itthon már csak Doktor Kaviárként emlegetnek...
Forrás: 168ora.hu - Dalia László írása
...nem nagyon szereti a kaviárt, a sajátját is csak ritkán kóstolja meg, és mindig elcsodálkozik, hogy milyen dicshimnuszokat zengenek a portékájáról.
Miért ilyen drága az igazi kaviár? – Mert csemege és egyúttal hiánycikk. A szakértõk szerint a kereslet hatszor nagyobb, mint a kínálat. Hamisítják is rendesen. Amikor elõször megjelentem a piacon, sokan nem is hitték el, hogy a Viharsarokban terem ez a finom kaviár. Az egyik francia cég igazgatója magángépén jött el Vésztõre,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
Ketchup-sztori
"A ketchup a paradicsomból származó, de a sûrítés miatt négyszeres likopin-tartalma miatt igazi egészségtáplálékká vált. A likopin remek színanyag, valamint antioxidáns forrás. A bio-ketchup pedig valóságos gyógyszer, az egészséges és hosszú élet titka. A ketchup nagy karriert csinált a véres filmjelenetekben, valamint kiterjedten használják ellenszenves politikusok szobrainak leöntésére."
|
|
Gyíkhús
A bakonyi borda, a csikóstokány és a székelygulyás világkarrierje
"Globus egyike Magyarország legnagyobb hagyományokkal rendelkezõ konzervgyárainak. A Weiss család 1882-ben alapította meg az elõdjének tekinthetõ Elsõ Magyar Konzerv- és Ércárugyárat. Kezdetben a kincstár megrendelésére a katonaságnak hús- és kávékonzervet, a lakosság részére pedig gyümölcs- és zöldségkonzervet gyártott."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|