- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Eszközök, berendezések
Támogatóként Lyonban
Aki látta a Bocuse d’Or lyoni döntőjét vagy annak internetes közvetítését, nem egyhamar felejti el a Convotherm nevet, merthogy a cég volt a verseny főszponzora, logója még a szakácssapkákat is díszítette. A helyszínen szurkolt a termék magyarországi forgalmazója, a Coninvest Kft. ügyvezetője is. Kertész Mirjam beszámolt élményeiről olvasóinknak, többek között felfedve annak a bizonyos rossz sütőbeállításnak a hátterét is.

Forrás: trademagazin.hu (2013.03.)

Nagy élmény a verseny idején Lyonban lenni, ilyenkor valóban minden a gasztronómiáról szól. Dugig tele van minden étterem, és gyakran botlik az ember a szakácsvilág elitjébe. A hangulat a csarnokban is remek, nekem pedig az átlagnál is izgalmasabb volt olasz férjem oldalán (aki szállodájában maga is főz) figyelni az eseményeket, két csapatnak is szurkolhattam.

Ha úgy tetszik, akár egy harmadik csapatot is magaménak mondhattam, a Convothermét, hiszen nemcsak, hogy támogattuk a hazai döntőt kombipárolóinkkal,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Mikrohullámú sütő az éttermek konyháiban
"Ismerőseim körében is igen népszerű a mikró, ha tojásrántottáról, bolognai szószról, csokoládéolvasztásról vagy zabkásáról van szó. Habár nekem nincs mikrohullámú sütő a konyhámban, néha azért belegondolok, hogy igazán feláldozhatnék egy kis helyet, hogy gyorsabban felmelegedjen a levesem, vagy kiolvadjon a fagyasztott zöldség. De egy étteremben?"
Maghőmérő - Főzzön úgy, mint a legjobb séf
Vannak, akik használják. Vannak, akik már hallottak róla. És elég sokan vannak, akiknek elképzelésük sincs arról, hogy mi az a maghőmérő. Pedig a kis kötőtűszerű eszköz érdemei vitathatatlanok. A húsok és a halételek is sokkal finomabbak lesznek, ha éppen annyira sütjük meg őket, hogy ízük legjavát adják majd a tányéron.
- Forcefeedbackes séftréner és ...
- Mit jelent a „Sous Vide" ...
- A Hordó és a Sous Vide
- Zöldborsópüré Thermomixben készítve
- A Ran késekről
- A konyha szíve – az ...
- A hűtő világsikerhez vezető útja
- Jamie Oliver - Flavour Shaker
- A világ legjobb és legolcsóbb ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google