| 
											|
 |  |  |  |  |  
 
  
    | Kérdõív |   
    | 
         
          | Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |   
          |  |  |  
 |  |  |  
    | 
             
                
          | Kezdõoldal - Egyesületek, szervezetek - MGE |   
                | 
                         
                            | Aranyszalag és harcsapacal "A Magyar Gasztronómiai Egyesület a mai napon megalapítja az Aranyszalag Minõség tanúsítványt. Ezzel szeretnénk mindazokat tõlünk telhetõen támogatni, akik ma bele mernek fogni minõségi termékek elõállításába. Ennek érdekében tisztelettel felkérem a GaultMillau-szakácssapkás éttermek, vagyis az ország legjobb éttermeinek konyhafõnökeit, keressenek és ajánljanak olyan termékeket, amelyek tapasztalatuk szerint valóban és megbízhatóan kiválóak, vagyis érdemesek az Aranyszalag tanúsítványra."
 
|  Molnár B. Tamás
 |  Forrás: buvosszakacs.blog.hu (2013.04.9) - MBTBD
 
 A Magyar Gasztronómiai Egyesület április 7-én tartotta éves találkozóját, amelyen fontos bejelentések is elhangzottak. A kóstolókat a 2012-es Gault&Millau tesztelõi által érdekesnek talált ételekbõl választották ki.
 
 Az alábbiakban az egyesület alapítója,
 
 ... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 |  |   
          |  |  
         
          |  |   
          |  |   
          |  |   
		|  |   
          | 
               
                | 
                     
                      | Konyha, mûvészet (2) A hagyományos magyar konyha megújítására égetõ szükség van: nem a tradíciókat kell feláldozni a modernitás oltárán, hanem a rossz beidegzõdéseket, a középszerûséget kiirtani. S hogy miért kell a változás? Gasztronómiai körképünk az okokat veszi sorra.
 |  | 
                     
                      | Konyha, mûvészet (1) A hagyományos magyar konyha megújítására égetõ szükség van: nem a tradíciókat kell feláldozni a modernitás oltárán, hanem a rossz beidegzõdéseket, a középszerûséget kiirtani. S hogy miért kell a változás? Gasztronómiai körképünk az okokat veszi sorra.
 |  |  
                |  |  |  |   
          |  |  
          |  |  |  |  |  
 
 
 
 
 
 
 |