- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Egyesületek, szervezetek - MGE
Aranyszalag és harcsapacal
"A Magyar Gasztronómiai Egyesület a mai napon megalapítja az Aranyszalag Minőség tanúsítványt. Ezzel szeretnénk mindazokat tőlünk telhetően támogatni, akik ma bele mernek fogni minőségi termékek előállításába. Ennek érdekében tisztelettel felkérem a GaultMillau-szakácssapkás éttermek, vagyis az ország legjobb éttermeinek konyhafőnökeit, keressenek és ajánljanak olyan termékeket, amelyek tapasztalatuk szerint valóban és megbízhatóan kiválóak, vagyis érdemesek az Aranyszalag tanúsítványra."

Molnár B. Tamás

Forrás: buvosszakacs.blog.hu (2013.04.9) - MBTBD

    A Magyar Gasztronómiai Egyesület április 7-én tartotta éves találkozóját, amelyen fontos bejelentések is elhangzottak. A kóstolókat a 2012-es Gault&Millau tesztelői által érdekesnek talált ételekből választották ki.

    Az alábbiakban az egyesület alapítója, a Gault&Millau étteremkalauz főszerkesztője Molnár B. Tamás bejelentései olvashatók,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Konyha, művészet (2)
A hagyományos magyar konyha megújítására égető szükség van: nem a tradíciókat kell feláldozni a modernitás oltárán, hanem a rossz beidegződéseket, a középszerűséget kiirtani. S hogy miért kell a változás? Gasztronómiai körképünk az okokat veszi sorra.
Konyha, művészet (1)
A hagyományos magyar konyha megújítására égető szükség van: nem a tradíciókat kell feláldozni a modernitás oltárán, hanem a rossz beidegződéseket, a középszerűséget kiirtani. S hogy miért kell a változás? Gasztronómiai körképünk az okokat veszi sorra.
- Hagyomány és Evolúció - DÖNTŐ
- Hagyomány és Evolúció 2010 döntő - a ...
- Hagyomány és Evolúció közlemény
- Nyílt levél Kalla Kálmánhoz
- Az új Magyar konyha kilenc pontja
- Hagyomány és Evolució
- Reakció a Pető Istvánnal készült ...
- Molnár B. Tamás a gasztroforradalomról
- Czifray II.  témái
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google