- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Egyesületek, szervezetek - Séfasztal
Egy asztalnál a séfek színe-java
Csütörtökön este tartották a New York Kávéház Mélyvíz Éttermében a negyedik alkalommal megrendezett Séf Asztal vacsorát. Az ország neves séfjeinek összefogása a közös főzés öröme mellett lehetőséget ad arra is, hogy a szakma kiválóságai egymástól tanuljanak, lessenek el trükköket.

Wolf András,
a rendezvény házigazdája

Forrás: turizmusonline.hu (2011 09.16.)
 
A Séf Asztal kezdeményezést Bernát Dániel, Kerekes Sándor, Merczi Gábor séfek és Pintér Árpád gasztrofotós indította el 2010 végén. Az eredetileg szakmai közösségi oldal létrehozásán gondolkodó séfek olyan programot szerettek volna létrehozni, ahol – az egyébként vetélytársak – akár egymástól is tanulhatnak, megvitathatják a munkájuk közben felmerült kérdéseket, jókat esznek, és jól érzik magukat, és személyesebbé tehetik a vendéglátást.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Séfek és civilek a Séfasztalnál
Az első Séfasztalt február 25-én tartották az Astoria Hotelben. Mózes Péter kezdeményezésére egy asztalhoz ültek azok a séfek, akik a továbbiakban is szeretnék elmondani véleményüket a szakmával kapcsolatos kérdésekről. Mellettük a szakújságírók foglaltak helyet, valamint az állam egy képviselője, akik a vendég „tekintetét" képviselték.

Mózes Péter (jobbra)

- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google