|
 |   |   
											 |  
											
 
											
  
    | 
      
      Kérdõív | 
   
   
     
      
         
          | Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? | 
         
         
          | 
            
            |  
       
     | 
   
 
											
  |  
											
										 
                 | 
									  | 
									
                 
                  
     
        
             
                
          |  Kezdõoldal - Cikkek - Könyvről-médiáról  | 
             
             
                 
                    
                         
                            
			        A magyar éttermek gyomorforgató trükkjei: mi van a tányéron valójában? Hogy készül pontosan az éttermi töltött káposzta? Hogy kerül egy kecske szõröstõl-bõröstõl a balatoni büfébe? Mi a titka az álomsárga burgonyának? A magyar éttermek titkairól rántja le a leplet egy nemrég megjelent botránykönyv. 
  Kordos Szabolcs  Eszem-iszom Hungary  - Merülj alá a vendéglátás világába |   
 Forrás: Pénzcentrum.hu (2014.05) 
  
Izgalmas riportkönyv jelent meg nemrég a magyar éttermek, büfék, vendéglátóhelyek világáról. Kordos Szabolcs Eszem-iszom Hungary - Merülj alá a vendéglátás világába (XXI. Század Kiadó Kft., 2014) címû kötetét akár botránykönyvnek is nevezhetnénk - de leginkább az a botrányos, hogy mivel találkozunk valójában a tányérunkon egy-egy jó hírû étteremben, vagy akár egy balatoni büfében. 
  
A szaksajtót figyelve egyértelmûen látszik,
  ... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
                              | 
                         
                     
                 | 
             
         
           | 
         
         
      
         
          | 
           | 
         
         
           | 
         
         
           | 
         
         
		| 
		 | 
         
         
           
               
                |   | 
                 
                     
                       Amikor a diéta tényleg nem a lemondásról szól Különleges utazásra hív egy kézikönyvként alkalmazható kiadvány Gasztronómiai világkalauz címmel. A mûvet nemcsak az emeli ki a boltokban sorjázó szakácskönyvek közül, hogy a finntõl a japánig áttekintést nyújt a világ konyhamûvészetérõl, hanem olyanok számára is segítséget nyújt, akik valamiért diétára kényszerülnek. 
 
                       | 
                     
                    | 
               
              
                |   | 
                  | 
               
              | 
         
         
           | 
         
        
          | 
		   | 
         
       
     | 
 
 
  | 
									 
										  | 
									
                 
                   
 
 
		  
  
		  
  
		 
  
		 
	
		 
		   |