Szakcs s gasztronmiai portl
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Krdv
n szerint melyik a legnvsabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadmia)
Czifray szakcsverseny (MGE)
Gasztrofesztivlok fzversenyei (MNGSZ)
Hagyomny s evolci (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gl, Pelikn)
Kirlyi Szakcsverseny (MNGSZ)
Szakcsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulinris Vilgkupa (Luxemburg)


Eredmnyek

  
Kezdõoldal
  Archívum
/2014-07-18/ A francia sfek gondban vannak a gyorstelek alapanyagainak beszerzsvel
/2014-07-09/ Mire szmthat egy lpfens hst ad kztkeztet?
/2014-05-31/ A magyar ttermek gyomorforgat trkkjei: mi van a tnyron valjban?
/2014-04-06/ Tisztjts: Ismtt Krivcs Andrst vlasztottk a Magyar Nemzeti Gasztronmiai Szvetsg elnkv
/2014-04-04/ Horvth Lszl: Mang-Kkusz tortcska
/2014-01-19/ Megtorpant a szakcs szakma korcsosulsa – Gault & Millau 2014
/2014-01-09/ Divatba jttek a dits tanfolyamok (1939)
/2014-01-08/ A francia sfek kezdenek visszatrni gazdag kulinris gykereikhez
/2014-01-07/ zment - rsgi teleket, babonkat gyjttt ssze Zsuzsa
/2014-01-06/ Tbb van a tnyrokon - Top 50 hazai tterem
/2014-01-05/ Magyar cukrszda nylt Portugliban
/2014-01-04/ Alaszkai vrs kirlyrk mang „rivierval” s vrshagymval
/2014-01-03/ Uj Pter: jra kell teremteni a szegedi halszlt
/2014-01-02/ Amikor a dita tnyleg nem a lemondsrl szl
/2014-01-02/ Porr lszen! – gy kszl az ecetpor
/2014-01-01/ Msnapossg elleni krk
/2013-12-30/ Malacsts egszben
/2013-12-29/ BUDN MG ELFRNE NHNY J HELY – reggeli a Szendzsban
/2013-12-28/ 2013 borzalmas s remek kajatrendjei a cronuttl a tkrtojsig
/2013-12-27/ Szll Tams legyen az "v Embere"!
/2013-12-27/ Kenesei hotel szakcsa lett az orszg legjobbja
/2013-12-26/ Karcsonyi morzsa
/2013-12-25/ l varzslatok
/2013-12-24/ Boros Lszl: nnepi tippek
/2013-12-23/ Az tterem sajt twitter oldaln llt bosszt a kirgott szakcs
/2013-12-22/ Zellert is tartalmaz a szraz, gagyi bejgli
/2013-12-17/ Fldbe dngltk a szegedi halszlt
/2013-12-10/ A konyhamvszet egykor szakma volt, mra a kreativits forrsa lett
/2013-12-08/ Mr a csirkehst is vizezik
/2013-12-05/ A rntott hst nem adjuk!
/2013-12-03/ Gasztronmiai siker Baselben - Szab Csaba bronzrem!
/2013-12-01/ Betiltjk a rntott hst
/2013-11-29/ Gordon Ramsay kt Michelin csillagot vesztett – erre mit lp?
/2013-11-27/ Budapest sprol (1943/Februr)
/2013-11-26/ szi mensorral kszltek a kztkezteti versenyzk
/2013-11-25/ Szarvasgomba s szi zldsges metlt Eric Ripert mdra
/2013-11-24/ Szarvasgomba s zldsges metlt
/2013-11-23/ Szakcsverseny a francia konyhamvszet jegyben
/2013-11-22/ Serpenyben slt csirkecomb konfit
/2013-11-21/ Bnzkbl lettek szakcsok
/2013-11-20/ Kivlan szerepeltek a Fszek tanuli a szakcsolimpin
/2013-11-19/ Lukcs Istvn szerint a lpcsn mindig felfel kell menni
/2013-11-18/ t szakmai szervezettel kttt megllapodst a minisztrium
/2013-11-17/ Ezrt szeretnk s utlunk teleket
/2013-11-16/ Egy ellenllhatatlan svd
/2013-11-14/ Contador marhjt nem stik meg jra
/2013-11-13/ Pet Istvn: Amit az ember hozzad, attl kerek a vilg
/2013-11-12/ Tiramisu - Harc az eredeti tiramisu receptjrt
/2013-11-11/ Blumenthal az vtized sfje
/2013-11-10/ Zalai szakcs s felesge igyekszik Norvgiban megalapozni a jvt
/2013-11-09/ Knock- out a dunaparti Anna- Brban (1936)
/2013-11-08/ Szarvasgombs gnocchi borsval s rkagombval
/2013-11-07/ Az alzatrl
/2013-11-06/ A Fekete-erdben megbecslik a magyar szakcsot
/2013-11-05/ Molnr Gbor nyerte az V. Hagyomny s Evolci szakcsversenyt
/2013-11-04/ Krovits Tams: Helyzetfeltrs  azonnali teendkkel!
/2013-11-03/ Celebszakcsok - Nlunk a Stahl a sztr!
/2013-11-02/ Szott marhanyelv
/2013-11-01/ OKS – Finomat s tpllt 420 forintbl
/2013-10-31/ Kevesebb tsztt esznek az olaszok
/2013-10-30/ rdemes tbb lbon llni a vendgltsban
/2013-10-28/ Srkzi kos, a Borkonyha sfje
/2013-10-27/ A McDonald’s magyar sfjei egy ven t kzdttek a rgs szrkemarhval
/2013-10-25/ Vilgbajnok szakcs a fedlzeten
/2013-10-23/ A Hagyomny s Evolc 2013. oktberi dntjbe jutottak:
/2013-10-22/ Mit fztek a szakcsok Szulejmnnak?
/2013-10-21/ Elszr lett n az v szakcsa Svjcban
/2013-10-20/ Klfldre mennek dolgozni a vendgltsok is
/2013-10-17/ A konyhamvszet G-20-as cscstallkozja
/2013-10-15/ A nmetek tkeresztelik a cignypecsenyt
/2013-10-14/ Flistenek habvervel
/2013-10-09/ Vadonatj konyhba kltztt a Noma
/2013-10-08/ Hatvanht csillag New Yorkban
/2013-10-07/ Hastott a svjci penge
/2013-10-05/ Veretes receptek a 21. szzadbl
/2013-10-04/ Mirt nem zlik a repls tel?
/2013-10-03/ Liszthiny miatt marad el a tants
/2013-10-01/ Hol a hatr? ttermi fotzs felkszlten vagy sehogy?
/2013-09-30/ A hallppa j halszleve
/2013-09-29/ A magyar gasztronmia amerikai szemmel
/2013-09-27/ Gyrffy rpd, az Arany Kavir tterem konyhafnke
/2013-09-26/ Rizs chorizo-val s garnlarkkal gazdagtva
/2013-09-25/ Bocuse d'Or nyertes sf fz az Air France utasaira
/2013-09-24/ Npi zeket rz lovagok
/2013-09-22/ Szigetknt a magyar vendgltsban: a Bors GasztroBr
/2013-09-21/ A megvalsult lom
/2013-09-20/ Kilenc olyan lelmiszer, amit soha nem lenne szabad jra elfogyasztanunk
/2013-09-19/ Nmet szrazbors leves
/2013-09-18/ A vadhs is bekerlhet a kztkeztetsbe
/2013-09-17/ Jamie Oliver: a hatrtkelk nlkl nem menne
/2013-09-16/ Mszros Gbor, a Mzeum Kvhz s tterem konyhafnke
/2013-09-15/ Veszlyesek-e a nyesedkhsok?
/2013-09-13/ Ropogs csirkecombok, rkagomba hagymakrmmel s vasterbotten sajttal
/2013-09-12/ A j tortban benne van a cukrsz lelke is
/2013-09-11/ Startol a legsikeresebb konyhai valsgshow
/2013-09-10/ tvers: libamj helyett kacsamjat adnak
/2013-09-09/ Rosenstein: Mrgezzk a Kedves Vendgeket
/2013-09-07/ Pataky Pter: a fzshez j hangulat s sok szeretet kell
/2013-09-06/ Extrm lvezet: nyaljon hzi plinkt!
/2013-09-04/ Cscs a semmi kzepn: Anyukm Mondta
/2013-09-03/ Estek-keltek a berlini pincrek
/2013-09-02/ Tiltakozik egy nmet szervezet a cignymrts kifejezs ellen
/2013-08-31/ A keser telek egszsgesebbek – Egy szakrt tancsai
/2013-08-29/ Pokoli konyhabvszet - Harmath Csaba s a backstage catering
/2013-08-28/ Cscsgasztro egy konzervdobozban
/2013-08-27/ Vltozik a korral az "z zls", legalbbis a patknyoknl
/2013-08-26/ Remek bisztr Balatonfreden: Malackrumpli
/2013-08-25/ Fogolymell, porcini gomba raguval
/2013-08-24/ Hsmentes napot vezetnnek be a nmet Zldek
/2013-08-23/ 900 forintot kell fizetni a csapvzrt a kvzkban
/2013-08-22/ Desszertnnep Rkczi Jnos mesterszakcs emlkre Dombvron
/2013-08-21/ Svdasztal a betegeknek - tterem a krhzban
/2013-08-20/ Victor Churchill henteszlet, Sydney
/2013-08-19/ A vilg legkicsinyesebb tterme
/2013-08-18/ Rizsplinkban prolt borda
/2013-08-17/ Elkszlt az lelmiszerlnc-biztonsgi stratgia
/2013-08-16/ Plszab Mihly - Hagyomnyos, de korszer receptet alkotott a tz mesterszakcs
/2013-08-15/ SMS-ben mondtak fel egy tterem sszes dolgozjnak
/2013-08-13/ Cserpes: "Nem hagyom tovbb mrgezni az orszgot!"
/2013-08-12/ Mr New Yorkot is kifaragta a dinnyeszobrsz
/2013-08-11/ Sok helyre jutott a veszlyes tolajbl
/2013-08-09/ Onyx - Magyarul beszl nemzetkzi
/2013-08-06/ Elek Balzs - Sf a Budakeszi Rathauskellerbl
/2013-08-05/ j tanknyv az telksztsrl
/2013-08-04/ Adtunk a tlrnak…
/2013-08-03/ A hadi konyha (1915)
/2013-08-01/ Fald fel Amerikt! - nyenceknek 1x01 - Szaftos falatok
/2013-07-30/ Tarolnak a magyar telek Moszkvban
/2013-07-28/ Enyhn karamellizlt rombuszhal fil
/2013-07-26/ Barabs Zoltn - A szakma befogadja az jat, a vendgek viszont kevsb
/2013-07-25/ Nem engedi lefitymlni a prkltet a minisztrium
/2013-07-24/ Felhgtja a hungarikumokat a karcagi birkaprklt
/2013-07-23/ Lesz-e drguls a mintamenza program miatt?
/2013-07-21/ Perec: gy lesz kerek, ha a kt szl tsztt megfonjuk
/2013-07-20/ Lehet elg korn kezdeni!
/2013-07-19/ Az eveszkz mrete befolysolhatja az tel zt
/2013-07-17/ Mirelittrvny spri ki a mikrs slt krumplit a vendglkbl
/2013-07-15/ Vrvzi Pter - A konyhamvsz kt rja
/2013-07-13/ Hungarikum a karcagi birkaprklt
/2013-07-11/ me, az j badacsonyi tel: Badacsonyi halderelye
/2013-07-09/ Egy doboz paradicsomkonzerv hatrai
/2013-07-07/ Barh Szabolcs: Kt ht a vilg „hetedik legjobb ttermben”
/2013-07-05/ Kibl lesz j sf?
/2013-07-04/ Mi lesz az tlappal?
/2013-07-03/ Bebukott a Michelin-csillagos sf
/2013-07-01/ Magyar „Kulinris Sarok” Washingtonbl
/2013-06-29/ Vilgg mentek a szakcsok, majdnem elmaradt a lagzi
/2013-06-27/ Klmn Jen: Prbajoztam a vendglssel
/2013-06-25/ Meglep szmok a magyar konyhkbl - gy esznk a vlsgban
/2013-06-23/ n is kamutterembl rendeli az ebdet?
/2013-06-22/ Tmeges telmrgezsek Knban
/2013-06-21/ Lazac szelet vargnyval
/2013-06-19/ Egy pohr bor 12 ezerrt
/2013-06-17/ Fodor Sndor - A romantikus konyha
/2013-06-16/ Grillezett laposhal enyhn fstlt kagylkkal
/2013-06-15/ Csacsogni kezdett a dikttor sfje
/2013-06-14/ Gymbres- jhagyms tszta
/2013-06-12/ Tarol a magyar hs Keleten
/2013-06-10/ Komatl
/2013-06-07/ Egy falatnyi Oroszorszg – Arany Kavir tterem
/2013-06-06/ Mirt klnleges a wagyu marha
/2013-06-05/ Provance-i granola
/2013-06-03/ Magyar gasztronmia: tbb vtizedes lemaradsban
/2013-06-02/ A legcsillogbb vendgltsok is csak tllnek
/2013-06-01/ Megdbbentek a litvnok az tlapot olvasva
/2013-05-31/ vek ta vesztesges a vendgltipar
/2013-05-31/ Apicius szakcsknyvrl
/2013-05-30/ Egy szerny Michelin-csillagos pub – Hand & Flowers, Marlow
/2013-05-29/ A s ra (1920)
/2013-05-28/ Budapestre hoznk a Bocuse d’Or nagydntjt
/2013-05-27/ Sok szz szakcs s pincr munkanlkli Baranyban, s mr Angliban is zrdnak az ajtk
/2013-05-26/ Nem llunk jl szakcs-utnptlsban
/2013-05-25/ Manduls csirkemell rukkols rizottval s sltpaprika-mrtssal
/2013-05-24/ Modern szakcskpzs indul Magyarorszgon
/2013-05-23/ Kposzts hagymalekvr
/2013-05-22/ Mirt drga a vad, ha ingyen van?
/2013-05-21/ jra magyar szakcs a gasztronmia lmeznyben
/2013-05-19/ Ma vagyon, ma vagyon piros pnksd napja
/2013-05-18/ Kiment a divatbl a futszalagon felszolglt szusi Japnban
/2013-05-17/ Eljrs a fvros tbb divatos tterme ellen fekete kiszolgls s rak miatt (1944)
/2013-05-16/ Maque Choux s garnlark
/2013-05-15/ Szab Jen - A vadtlra hezett a zsri
/2013-05-14/ II. Erzsbet igazi megszllott szakcsot keres
/2013-05-13/ Kzel a cscsgasztronmihoz - Forster Zoltn rcalmsi konyhamvszete
/2013-05-12/ Vendgek 12 pontja
/2013-05-11/ A gulysos hstl a hossz lre eresztett prkltig
/2013-05-10/ Butterschotch fagylalt
/2013-05-10/ Angolkrm
/2013-05-10/ Tejberizs batyu
/2013-05-10/ Feketeszezm-kkusz fagylalt kandrozott gymbrrel
/2013-05-10/ Nemzetietlen dolog kiinazni a hst - interj Molnr B. Tamssal
/2013-05-09/ Egy kisvendgl az els lengyel Michelin-csillag
/2013-05-09/ Az zek hangz prjait keresik egy internetes teszt sorn
/2013-05-08/ Piac? Ugyan!
/2013-05-07/ Stzsolsrl
/2013-05-07/ Igazgyngyt tallt az telben
/2013-05-06/ Pincr- s szakcshiny Burgenlandban
/2013-05-05/ Ntrium-glutamt: az idegmreg, amitl minden finom
/2013-05-04/ A gasztronmia mesteravat nnepe
/2013-05-03/ Vltozs a Bocuse d'Or Akadmia ln
/2013-05-02/ J nagy pcban - Ipari sonkk
/2013-05-01/ Debrecenbe kne menni... Hajdsgi zek - Debreceni finom falatok
/2013-05-01/ Csiga harcsval, sprgval
/2013-05-01/ Muflongerincfil roston manduls ribizlimrtssal
/2013-05-01/ Kvs pannacotta
/2013-05-01/ Borjszelet Cordon bleu
/2013-05-01/ Kunsgi libamj
/2013-05-01/ Stlusos vidki ttermisg: ahny hz, annyi szakcs
/2013-04-30/ Vge az telnek ltsz menzakajknak
/2013-04-29/ Magyar gasztronmiai heteket tartottak Japnban
/2013-04-29/ Gerbeaud- A leghresebb eurpai cukrsz halla (1919)
/2013-04-28/ Jamie Oliver: 30 000 szalvtt lopnak el az ttermeimbl havonta
/2013-04-27/ Hagyomnyos s modern egytt
/2013-04-26/ Tmogatknt Lyonban
/2013-04-26/ Megtalltk a legrgebbi eurpai szakcsknyvet
/2013-04-25/ Kacsamj fondant srgadinnyvel
/2013-04-24/ Rothad szamca, puha narancs a nagybanin
/2013-04-24/ Vdik a medvehagymt a mrtktelen gyjtstl
/2013-04-23/ Alms feketeteban pcolt vadkacsamell
/2013-04-23/ Mzeum torta
/2013-04-23/ Borjbrzzel tlttt derelye
/2013-04-23/ Rukkola fagylalt
/2013-04-23/ Drgbb a gyermektkeztets, mint korbban
/2013-04-22/ tteremben mutatjk be Debrecen "ikonjait" s kedvenc teleiket
/2013-04-21/ Apor Pter: Az vendgsgrl s ebdrl s vacsorrl
/2013-04-20/ Pcolt garnlark
/2013-04-19/ Tudja, hogy milyen az igazn j gulys?
/2013-04-18/ Orrunknl fogva - A medvehagymakultusz
/2013-04-17/ rzed a klnbsget?
/2013-04-17/ Nett 100-150 ezer forintot keresnek a kereskedelemben s a vendgltsban a frissdiplomsok
/2013-04-16/ Ki lett a sfek sfje?
/2013-04-15/ Aranyszalag s harcsapacal
/2013-04-14/ Ezek a magyarok kedvenc ttermei tavasszal - itt a lista!
/2013-04-13/ A vrs hs kros az egszsgre
/2013-04-12/ Krovits Tams: jragondolni!
/2013-04-11/ Olasz a vilg legjobb ni sfje
/2013-04-11/ Vilgbajnok Kirlyi Szakcsok
/2013-04-10/ Kombinatorika Gordon mdra | Gordon Ramsay: Ramsay legjobb meni
/2013-04-09/ A kora jkori tpllkozskultra (1500-1690)
/2013-04-08/ Hurkval tlttt pulykamell
/2013-04-07/ Elek Richrd - Gasztronmia s szezonalits
/2013-04-06/ Mirt nem eszik a knai knait?
/2013-04-05/ Trk paradicsomleves
/2013-04-05/ Kacsa osztrigjval s mjval tlttt derelye
/2013-04-05/ Tejhabos baconos ponty gerinc
/2013-04-05/ Magyaros ponty cappucino
/2013-04-05/ Whiskytorta
/2013-04-05/ Fehr sprga fekete fokhagyma vinaigrette-tel
/2013-04-05/ Zzavagdalkkal s libamjbabbal tlttt pulykaszrny parzson puhtva
/2013-04-05/ Knozott borjcomb
/2013-04-05/ tteremkritika: La Silhouette – a Pokol Konyhja igazi francia tteremm alakult t
/2013-04-05/ Sopa Mariscos
/2013-04-04/ Jenei Tams - Szakmai sfek a minsgi kztkeztetsrt
/2013-04-04/ Spentos Gnocchi
/2013-04-03/ Gasztroforradalom: let a rntott hson tl
/2013-04-03/ Mangalica karaj, slt vargnyval (vide)
/2013-04-02/ Merczi Gbor: "Itt nem elg, hogy csak fzcskznk"
/2013-04-01/ 
Slt tintahal paradicsomszsszal

/2013-03-31/ Bjt brny bajrm
/2013-03-30/ A glutnmentes vendglts nem lehetetlen
/2013-03-30/ Tojsfa s plmag
/2013-03-29/ Szerintk ez a magyar konyha
/2013-03-28/ vente ktmillian halnak meg a sok s miatt
/2013-03-28/ A vendgltk rlhetnek leginkbb a cafeterinak
/2013-03-27/ Krivcs Andrs - Menedzser az MNGSZ ln
/2013-03-26/ Vendgek s pincrek vres hajnali csatja a Capri mulatban (1939)
/2013-03-25/ Venesz Jzsef a Nemzeti Knyvtrban
/2013-03-24/ Vendglts s cyber-marketing
/2013-03-23/ Mindszenti kalcs
/2013-03-23/ Brtnbl a konyhba
/2013-03-22/ Varicik egy tmra: ropogs csirkebr
/2013-03-21/ Hdt a mobil szakcsknyv
/2013-03-21/ Az Eurpa 2000-ben van az orszg legmodernebb tankonyhja
/2013-03-20/ Homr avokd konfittal s kavirral.
/2013-03-20/ Csokolds crme brûle
/2013-03-20/ 
Borban pcolt, konfitlt nylcomb

/2013-03-20/ Szindbd margitszigeti tke
/2013-03-20/ Zldborss parata
/2013-03-20/ Blszn Budapest
/2013-03-19/ Szakcsversenyt hirdetett a Klgyminisztrium
/2013-03-19/ Francia szakcstanulk a Radisson Blu Bke Hotelben
/2013-03-18/ Jamie Oliver: A szlk is rosszul esznek
/2013-03-17/ Annyira utlta anyja fztjt, hogy 14 vesen sf lett
/2013-03-17/ Ebd ezer koronrt (1924)
/2013-03-16/ Vendglthelyi reggeli
/2013-03-14/ Egyszer tkletessg – Ibai, Spanyolorszg
/2013-03-13/ Hampuk Zsolt - A magyar sf, aki a kismama Katalin hercegnre fztt
/2013-03-13/ Titkos menk a gyorsttermekben
/2013-03-12/ II. Schnitta Smuel kecskemti regionlis verseny tapasztalatai s beszmolja
/2013-03-11/ Ki mit szolgl fl a Sznsz –szvetsg vacsorjn? (1924)
/2013-03-11/ 63 gyomorhurut a Michelin-csillagoktl
/2013-03-10/ Msodik Czifray-versenykurzus
/2013-03-09/ Razziznak az iskolai menzkon
/2013-03-09/ Tizenkt v utn kirgjk a sztrszakcsot
/2013-03-08/ Mernyi Viktor - Papriks hangulat Washingtonban
/2013-03-07/ jra luxuscikk lehet a slt hs
/2013-03-07/ Robotok fznek s szolglnak ki egy harpini tteremben
/2013-03-06/ Orbn konyhaforradalma
/2013-03-05/ Hazaviszem a sfet
/2013-03-05/ Jamie Oliver fztt magnak egy szp hzat

 
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakcsok.hu




Google