Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal
  Archívum
/2014-07-18/ A francia séfek gondban vannak a gyorsételek alapanyagainak beszerzésével
/2014-07-09/ Mire számíthat egy lépfenés húst adó közétkeztetõ?
/2014-05-31/ A magyar éttermek gyomorforgató trükkjei: mi van a tányéron valójában?
/2014-04-06/ Tisztújítás: Ismtét Krivács Andrást választották a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnökévé
/2014-04-04/ Horváth László: Mangó-Kókusz tortácska
/2014-01-19/ Megtorpant a szakács szakma korcsosulása – Gault & Millau 2014
/2014-01-09/ Divatba jöttek a diétás tanfolyamok (1939)
/2014-01-08/ A francia séfek kezdenek visszatérni gazdag kulináris gyökereikhez
/2014-01-07/ Ízmentõ - Õrségi ételeket, babonákat gyûjtött össze Zsuzsa
/2014-01-06/ Több van a tányérokon - Top 50 hazai étterem
/2014-01-05/ Magyar cukrászda nyílt Portugáliában
/2014-01-04/ Alaszkai vörös királyrák mangó „rivierával” és vöröshagymával
/2014-01-03/ Uj Péter: újra kell teremteni a szegedi halászlét
/2014-01-02/ Amikor a diéta tényleg nem a lemondásról szól
/2014-01-02/ Porrá lészen! – így készül az ecetpor
/2014-01-01/ Másnaposság elleni kúrák
/2013-12-30/ Malacsütés egészben
/2013-12-29/ BUDÁN MÉG ELFÉRNE NÉHÁNY JÓ HELY – reggeli a Szendzsóban
/2013-12-28/ 2013 borzalmas és remek kajatrendjei a cronuttól a tükörtojásig
/2013-12-27/ Széll Tamás legyen az "Év Embere"!
/2013-12-27/ Kenesei hotel szakácsa lett az ország legjobbja
/2013-12-26/ Karácsonyi morzsa
/2013-12-25/ Élõ varázslatok
/2013-12-24/ Boros László: Ünnepi tippek
/2013-12-23/ Az étterem saját twitter oldalán állt bosszút a kirúgott szakács
/2013-12-22/ Zellert is tartalmaz a száraz, gagyi bejgli
/2013-12-17/ Földbe döngölték a szegedi halászlét
/2013-12-10/ A konyhamûvészet egykor szakma volt, mára a kreativitás forrása lett
/2013-12-08/ Már a csirkehúst is vizezik
/2013-12-05/ A rántott húst nem adjuk!
/2013-12-03/ Gasztronómiai siker Baselben - Szabó Csaba bronzérem!
/2013-12-01/ Betiltják a rántott húst
/2013-11-29/ Gordon Ramsay két Michelin csillagot veszített – erre mit lép?
/2013-11-27/ Budapest spórol (1943/Február)
/2013-11-26/ Õszi menüsorral készültek a közétkeztetõi versenyzõk
/2013-11-25/ Szarvasgomba és õszi zöldséges metélt Eric Ripert módra
/2013-11-24/ Szarvasgomba és zöldséges metélt
/2013-11-23/ Szakácsverseny a francia konyhamûvészet jegyében
/2013-11-22/ Serpenyõben sült csirkecomb konfit
/2013-11-21/ Bûnözõkbõl lettek szakácsok
/2013-11-20/ Kiválóan szerepeltek a Fészek tanulói a szakácsolimpián
/2013-11-19/ Lukács István szerint a lépcsõn mindig felfelé kell menni
/2013-11-18/ Öt szakmai szervezettel kötött megállapodást a minisztérium
/2013-11-17/ Ezért szeretünk és utálunk ételeket
/2013-11-16/ Egy ellenállhatatlan svéd
/2013-11-14/ Contador marháját nem sütik meg újra
/2013-11-13/ Petõ István: Amit az ember hozzáad, attól kerek a világ
/2013-11-12/ Tiramisu - Harc az eredeti tiramisu receptjéért
/2013-11-11/ Blumenthal az évtized séfje
/2013-11-10/ Zalai szakács és felesége igyekszik Norvégiában megalapozni a jövõt
/2013-11-09/ Knock- out a dunaparti Anna- Bárban (1936)
/2013-11-08/ Szarvasgombás gnocchi borsóval és rókagombával
/2013-11-07/ Az alázatról
/2013-11-06/ A Fekete-erdõben megbecsülik a magyar szakácsot
/2013-11-05/ Molnár Gábor nyerte az V. Hagyomány és Evolúció szakácsversenyt
/2013-11-04/ Károvits Tamás: Helyzetfeltárás  azonnali teendõkkel!
/2013-11-03/ Celebszakácsok - Nálunk a Stahl a sztár!
/2013-11-02/ Sózott marhanyelv
/2013-11-01/ OKÉS – Finomat és táplálót 420 forintból
/2013-10-31/ Kevesebb tésztát esznek az olaszok
/2013-10-30/ Érdemes több lábon állni a vendéglátásban
/2013-10-28/ Sárközi Ákos, a Borkonyha séfje
/2013-10-27/ A McDonald’s magyar séfjei egy éven át küzdöttek a rágós szürkemarhával
/2013-10-25/ Világbajnok szakács a fedélzeten
/2013-10-23/ A Hagyomány és Evolúcó 2013. októberi döntõjébe jutottak:
/2013-10-22/ Mit fõztek a szakácsok Szulejmánnak?
/2013-10-21/ Elõször lett nõ az év szakácsa Svájcban
/2013-10-20/ Külföldre mennek dolgozni a vendéglátósok is
/2013-10-17/ A konyhamûvészet G-20-as csúcstalálkozója
/2013-10-15/ A németek átkeresztelik a cigánypecsenyét
/2013-10-14/ Félistenek habverõvel
/2013-10-09/ Vadonatúj konyhába költözött a Noma
/2013-10-08/ Hatvanhét csillag New Yorkban
/2013-10-07/ Hasított a svájci penge
/2013-10-05/ Veretes receptek a 21. századból
/2013-10-04/ Miért nem ízlik a repülõs étel?
/2013-10-03/ Liszthiány miatt marad el a tanítás
/2013-10-01/ Hol a határ? Éttermi fotózás felkészülten vagy sehogy?
/2013-09-30/ A hallépápa új halászleve
/2013-09-29/ A magyar gasztronómia amerikai szemmel
/2013-09-27/ Györffy Árpád, az Arany Kaviár Étterem konyhafõnöke
/2013-09-26/ Rizs chorizo-val és garnélarákkal gazdagítva
/2013-09-25/ Bocuse d'Or nyertes séf fõz az Air France utasaira
/2013-09-24/ Népi ízeket õrzõ lovagok
/2013-09-22/ Szigetként a magyar vendéglátásban: a Bors GasztroBár
/2013-09-21/ A megvalósult álom
/2013-09-20/ Kilenc olyan élelmiszer, amit soha nem lenne szabad újra elfogyasztanunk
/2013-09-19/ Német szárazborsó leves
/2013-09-18/ A vadhús is bekerülhet a közétkeztetésbe
/2013-09-17/ Jamie Oliver: a határátkelõk nélkül nem menne
/2013-09-16/ Mészáros Gábor, a Múzeum Kávéház és Étterem konyhafõnöke
/2013-09-15/ Veszélyesek-e a nyesedékhúsok?
/2013-09-13/ Ropogós csirkecombok, rókagomba hagymakrémmel és vasterbotten sajttal
/2013-09-12/ A jó tortában benne van a cukrász lelke is
/2013-09-11/ Startol a legsikeresebb konyhai valóságshow
/2013-09-10/ Átverés: libamáj helyett kacsamájat adnak
/2013-09-09/ Rosenstein: Mérgezzük a Kedves Vendégeket
/2013-09-07/ Pataky Péter: a fõzéshez jó hangulat és sok szeretet kell
/2013-09-06/ Extrém élvezet: nyaljon házi pálinkát!
/2013-09-04/ Csúcs a semmi közepén: Anyukám Mondta
/2013-09-03/ Estek-keltek a berlini pincérek
/2013-09-02/ Tiltakozik egy német szervezet a cigánymártás kifejezés ellen
/2013-08-31/ A keserû ételek egészségesebbek – Egy szakértõ tanácsai
/2013-08-29/ Pokoli konyhabûvészet - Harmath Csaba és a backstage catering
/2013-08-28/ Csúcsgasztro egy konzervdobozban
/2013-08-27/ Változik a korral az "íz ízlés", legalábbis a patkányoknál
/2013-08-26/ Remek bisztró Balatonfüreden: Malackrumpli
/2013-08-25/ Fogolymell, porcini gomba raguval
/2013-08-24/ Húsmentes napot vezetnének be a német Zöldek
/2013-08-23/ 900 forintot kell fizetni a csapvízért a kávézókban
/2013-08-22/ Desszertünnep Rákóczi János mesterszakács emlékére Dombóváron
/2013-08-21/ Svédasztal a betegeknek - Étterem a kórházban
/2013-08-20/ Victor Churchill hentesüzlet, Sydney
/2013-08-19/ A világ legkicsinyesebb étterme
/2013-08-18/ Rizspálinkában párolt borda
/2013-08-17/ Elkészült az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia
/2013-08-16/ Pálszabó Mihály - Hagyományos, de korszerû receptet alkotott a tíz mesterszakács
/2013-08-15/ SMS-ben mondtak fel egy étterem összes dolgozójának
/2013-08-13/ Cserpes: "Nem hagyom tovább mérgezni az országot!"
/2013-08-12/ Már New Yorkot is kifaragta a dinnyeszobrász
/2013-08-11/ Sok helyre jutott a veszélyes étolajból
/2013-08-09/ Onyx - Magyarul beszélõ nemzetközi
/2013-08-06/ Elek Balázs - Séf a Budakeszi Rathauskellerbõl
/2013-08-05/ Új tankönyv az ételkészítésrõl
/2013-08-04/ Adtunk a túlórának…
/2013-08-03/ A hadi konyha (1915)
/2013-08-01/ Fald fel Amerikát! - Ínyenceknek 1x01 - Szaftos falatok
/2013-07-30/ Tarolnak a magyar ételek Moszkvában
/2013-07-28/ Enyhén karamellizált rombuszhal filé
/2013-07-26/ Barabás Zoltán - A szakma befogadja az újat, a vendégek viszont kevésbé
/2013-07-25/ Nem engedi lefitymálni a pörköltet a minisztérium
/2013-07-24/ Felhígítja a hungarikumokat a karcagi birkapörkölt
/2013-07-23/ Lesz-e drágulás a mintamenza program miatt?
/2013-07-21/ Perec: úgy lesz kerek, ha a két szál tésztát megfonjuk
/2013-07-20/ Lehet elég korán kezdeni!
/2013-07-19/ Az evõeszköz mérete befolyásolhatja az étel ízét
/2013-07-17/ Mirelittörvény söpri ki a mikrós sült krumplit a vendéglõkbõl
/2013-07-15/ Várvízi Péter - A konyhamûvész két órája
/2013-07-13/ Hungarikum a karcagi birkapörkölt
/2013-07-11/ Íme, az új badacsonyi étel: Badacsonyi halderelye
/2013-07-09/ Egy doboz paradicsomkonzerv határai
/2013-07-07/ Barhó Szabolcs: Két hét a világ „hetedik legjobb éttermében”
/2013-07-05/ Kibõl lesz jó séf?
/2013-07-04/ Mi lesz az étlappal?
/2013-07-03/ Bebukott a Michelin-csillagos séf
/2013-07-01/ Magyar „Kulináris Sarok” Washingtonból
/2013-06-29/ Világgá mentek a szakácsok, majdnem elmaradt a lagzi
/2013-06-27/ Kálmán Jenõ: Párbajoztam a vendéglõssel
/2013-06-25/ Meglepõ számok a magyar konyhákból - így eszünk a válságban
/2013-06-23/ Ön is kamuétterembõl rendeli az ebédet?
/2013-06-22/ Tömeges ételmérgezések Kínában
/2013-06-21/ Lazac szelet vargányával
/2013-06-19/ Egy pohár bor 12 ezerért
/2013-06-17/ Fodor Sándor - A romantikus konyha
/2013-06-16/ Grillezett laposhal enyhén füstölt kagylókkal
/2013-06-15/ Csacsogni kezdett a diktátor séfje
/2013-06-14/ Gyömbéres- újhagymás tészta
/2013-06-12/ Tarol a magyar hús Keleten
/2013-06-10/ Komatál
/2013-06-07/ Egy falatnyi Oroszország – Arany Kaviár étterem
/2013-06-06/ Miért különleges a wagyu marha
/2013-06-05/ Provance-i granola
/2013-06-03/ Magyar gasztronómia: több évtizedes lemaradásban
/2013-06-02/ A legcsillogóbb vendéglátósok is csak túlélnek
/2013-06-01/ Megdöbbentek a litvánok az étlapot olvasva
/2013-05-31/ Évek óta veszteséges a vendéglátóipar
/2013-05-31/ Apicius szakácskönyvérõl
/2013-05-30/ Egy szerény Michelin-csillagos pub – Hand & Flowers, Marlow
/2013-05-29/ A só ára (1920)
/2013-05-28/ Budapestre hoznák a Bocuse d’Or nagydöntõjét
/2013-05-27/ Sok száz szakács és pincér munkanélküli Baranyában, s már Angliában is záródnak az ajtók
/2013-05-26/ Nem állunk jól szakács-utánpótlásban
/2013-05-25/ Mandulás csirkemell rukkolás rizottóval és sültpaprika-mártással
/2013-05-24/ Modern szakácsképzés indul Magyarországon
/2013-05-23/ Káposztás hagymalekvár
/2013-05-22/ Miért drága a vad, ha ingyen van?
/2013-05-21/ Újra magyar szakács a gasztronómia élmezõnyében
/2013-05-19/ Ma vagyon, ma vagyon piros pünkösd napja
/2013-05-18/ Kiment a divatból a futószalagon felszolgált szusi Japánban
/2013-05-17/ Eljárás a fõváros több divatos étterme ellen fekete kiszolgálás és árak miatt (1944)
/2013-05-16/ Maque Choux és garnélarák
/2013-05-15/ Szabó Jenõ - A vadtálra éhezett a zsûri
/2013-05-14/ II. Erzsébet igazi megszállott szakácsot keres
/2013-05-13/ Közel a csúcsgasztronómiához - Forster Zoltán rácalmási konyhamûvészete
/2013-05-12/ Vendégek 12 pontja
/2013-05-11/ A gulyásos hústól a hosszú lére eresztett pörköltig
/2013-05-10/ Butterschotch fagylalt
/2013-05-10/ Angolkrém
/2013-05-10/ Tejberizs batyu
/2013-05-10/ Feketeszezám-kókusz fagylalt kandírozott gyömbérrel
/2013-05-10/ Nemzetietlen dolog kiinazni a húst - interjú Molnár B. Tamással
/2013-05-09/ Egy kisvendéglõé az elsõ lengyel Michelin-csillag
/2013-05-09/ Az ízek hangzó párjait keresik egy internetes teszt során
/2013-05-08/ Piac? Ugyan!
/2013-05-07/ Stázsolásról
/2013-05-07/ Igazgyöngyöt talált az ételben
/2013-05-06/ Pincér- és szakácshiány Burgenlandban
/2013-05-05/ Nátrium-glutamát: az idegméreg, amitõl minden finom
/2013-05-04/ A gasztronómia mesteravató ünnepe
/2013-05-03/ Változás a Bocuse d'Or Akadémia élén
/2013-05-02/ Jó nagy pácban - Ipari sonkák
/2013-05-01/ Debrecenbe kéne menni... Hajdúsági ízek - Debreceni finom falatok
/2013-05-01/ Csiga harcsával, spárgával
/2013-05-01/ Muflongerincfilé roston mandulás ribizlimártással
/2013-05-01/ Kávés pannacotta
/2013-05-01/ Borjúszelet Cordon bleu
/2013-05-01/ Kunsági libamáj
/2013-05-01/ Stílusos vidéki éttermiség: ahány ház, annyi szakács
/2013-04-30/ Vége az ételnek látszó menzakajáknak
/2013-04-29/ Magyar gasztronómiai heteket tartottak Japánban
/2013-04-29/ Gerbeaud- A leghíresebb európai cukrász halála (1919)
/2013-04-28/ Jamie Oliver: 30 000 szalvétát lopnak el az éttermeimbõl havonta
/2013-04-27/ Hagyományos és modern együtt
/2013-04-26/ Támogatóként Lyonban
/2013-04-26/ Megtalálták a legrégebbi európai szakácskönyvet
/2013-04-25/ Kacsamáj fondant sárgadinnyével
/2013-04-24/ Rothadó szamóca, puha narancs a nagybanin
/2013-04-24/ Védik a medvehagymát a mértéktelen gyûjtéstõl
/2013-04-23/ Almás feketeteában pácolt vadkacsamell
/2013-04-23/ Múzeum torta
/2013-04-23/ Borjúbrízzel töltött derelye
/2013-04-23/ Rukkola fagylalt
/2013-04-23/ Drágább a gyermekétkeztetés, mint korábban
/2013-04-22/ Étteremben mutatják be Debrecen "ikonjait" és kedvenc ételeiket
/2013-04-21/ Apor Péter: Az vendégségrõl és ebédrõl és vacsoráról
/2013-04-20/ Pácolt garnélarák
/2013-04-19/ Tudja, hogy milyen az igazán jó gulyás?
/2013-04-18/ Orrunknál fogva - A medvehagymakultusz
/2013-04-17/ Érzed a különbséget?
/2013-04-17/ Nettó 100-150 ezer forintot keresnek a kereskedelemben és a vendéglátásban a frissdiplomások
/2013-04-16/ Ki lett a séfek séfje?
/2013-04-15/ Aranyszalag és harcsapacal
/2013-04-14/ Ezek a magyarok kedvenc éttermei tavasszal - itt a lista!
/2013-04-13/ A vörös hús káros az egészségre
/2013-04-12/ Károvits Tamás: Újragondolni!
/2013-04-11/ Olasz a világ legjobb nõi séfje
/2013-04-11/ Világbajnok Királyi Szakácsok
/2013-04-10/ Kombinatorika Gordon módra | Gordon Ramsay: Ramsay legjobb menüi
/2013-04-09/ A kora újkori táplálkozáskultúra (1500-1690)
/2013-04-08/ Hurkával töltött pulykamell
/2013-04-07/ Elek Richárd - Gasztronómia és szezonalitás
/2013-04-06/ Miért nem eszik a kínai kínait?
/2013-04-05/ Török paradicsomleves
/2013-04-05/ Kacsa osztrigájával és májával töltött derelye
/2013-04-05/ Tejhabos baconos ponty gerinc
/2013-04-05/ Magyaros ponty cappucino
/2013-04-05/ Whiskytorta
/2013-04-05/ Fehér spárga fekete fokhagyma vinaigrette-tel
/2013-04-05/ Zúzavagdalékkal és libamájbabbal töltött pulykaszárny parázson puhítva
/2013-04-05/ Kínozott borjúcomb
/2013-04-05/ Étteremkritika: La Silhouette – a Pokol Konyhája igazi francia étteremmé alakult át
/2013-04-05/ Sopa Mariscos
/2013-04-04/ Jenei Tamás - Szakmai séfek a minõségi közétkeztetésért
/2013-04-04/ Spenótos Gnocchi
/2013-04-03/ Gasztroforradalom: élet a rántott húson túl
/2013-04-03/ Mangalica karaj, sült vargányával (videó)
/2013-04-02/ Merczi Gábor: "Itt nem elég, hogy csak fõzõcskézünk"
/2013-04-01/ 
Sült tintahal paradicsomszósszal

/2013-03-31/ Böjt bárány bajrám
/2013-03-30/ A gluténmentes vendéglátás nem lehetetlen
/2013-03-30/ Tojásfa és pálmaág
/2013-03-29/ Szerintük ez a magyar konyha
/2013-03-28/ Évente kétmillióan halnak meg a sok só miatt
/2013-03-28/ A vendéglátók örülhetnek leginkább a cafeteriának
/2013-03-27/ Krivács András - Menedzser az MNGSZ élén
/2013-03-26/ Vendégek és pincérek véres hajnali csatája a Capri mulatóban (1939)
/2013-03-25/ Venesz József a Nemzeti Könyvtárban
/2013-03-24/ Vendéglátás és cyber-marketing
/2013-03-23/ Mindszenti kalács
/2013-03-23/ Börtönbõl a konyhába
/2013-03-22/ Variációk egy témára: ropogós csirkebõr
/2013-03-21/ Hódít a mobil szakácskönyv
/2013-03-21/ Az Európa 2000-ben van az ország legmodernebb tankonyhája
/2013-03-20/ Homár avokádó konfittal és kaviárral.
/2013-03-20/ Csokoládés créme brûlée
/2013-03-20/ 
Borban pácolt, konfitált nyúlcomb

/2013-03-20/ Szindbád margitszigeti étke
/2013-03-20/ Zöldborsós parata
/2013-03-20/ Bélszín Budapest
/2013-03-19/ Szakácsversenyt hirdetett a Külügyminisztérium
/2013-03-19/ Francia szakácstanulók a Radisson Blu Béke Hotelben
/2013-03-18/ Jamie Oliver: A szülõk is rosszul esznek
/2013-03-17/ Annyira utálta anyja fõztjét, hogy 14 évesen séf lett
/2013-03-17/ Ebéd ezer koronáért (1924)
/2013-03-16/ Vendéglátóhelyi reggeli
/2013-03-14/ Egyszerû tökéletesség – Ibai, Spanyolország
/2013-03-13/ Hampuk Zsolt - A magyar séf, aki a kismama Katalin hercegnére fõzött
/2013-03-13/ Titkos menük a gyorséttermekben
/2013-03-12/ II. Schnitta Sámuel kecskeméti regionális verseny tapasztalatai és beszámolója
/2013-03-11/ Ki mit szolgál föl a Színész –szövetség vacsoráján? (1924)
/2013-03-11/ 63 gyomorhurut a Michelin-csillagoktól
/2013-03-10/ Második Czifray-versenykurzus
/2013-03-09/ Razziáznak az iskolai menzákon
/2013-03-09/ Tizenkét év után kirúgják a sztárszakácsot
/2013-03-08/ Merényi Viktor - Paprikás hangulat Washingtonban
/2013-03-07/ Újra luxuscikk lehet a sült hús
/2013-03-07/ Robotok fõznek és szolgálnak ki egy harpini étteremben
/2013-03-06/ Orbán konyhaforradalma
/2013-03-05/ Hazaviszem a séfet
/2013-03-05/ Jamie Oliver fõzött magának egy szép házat

 
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google