|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Ételkészítés - Hús nélküli étel |
Szarvasgomba és zöldséges metélt Recept: Eric Ripert séf, a Le Bernardin étterem tulajdonosa Forrás: Wall Street Journal, 2012. október Fordította: Kovács-Kígyós Adrienn
Hozzávalók: • 14 g szárított vargánya gomba • 1 csésze forrásban lévõ víz • 114 g vaj, kisebb darabokra vágva • 3,5 g nagyon vékonyra szeletelt fekete szarvasgomba • ½ csésze brokkoli, fél centis darabokra vágva • ½ csésze kelbimbó, megtisztítva, félbe vágva és fél centi vastagságúra szeletelve • 500 g friss széles metélt • 2 ek. olívaolaj • 1 kisebb mogyoróhagyma, felaprítva • 1 ek. finomra aprított snidling • ½ csésze reszelt parmezán • tengeri só és fehér bors,
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
|
Gyömbéres- újhagymás tészta A 2012-es James Beard Díj döntõsének fogása A New York-i Momofoku Étterem gyömbéres-újhagymás tésztája az odajárók örök kedvence, ám otthon is könnyedén elkészíthetõ. Az étterem séfjét, David Chang-et jelölték 2012 Legkiemelkedõbb Séfjének. Kanalazzunk 6 evõkanálnyi szószt egy tálkányi tésztára (pl. rizstésztára) vagy rizsre, de feldobhatunk vele grillezett húsokat, tenger gyümölcseit, sõt, szinte bármit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|