Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés
Alaszkai vörös királyrák mangó „rivierával” és vöröshagymával
Recept: Michel Roth – Bocuse d’Or 1. helyezett, 1991

Michel Roth

Hozzávalók
(4 adaghoz):
- 4 alaszkai vörös királyrák ollója (egyenként 180 g) court bouillon-ban megfõzve
- Extra szûz olívaolaj
 
A mango coulis-hoz:
- ¼ érett mangó
- Egy kis olívaolaj
- 2 narancs
 
A „rivierához”:
- 1 mangó felcsíkozva
- ¾ érett mangó
- 1 vöröshagyma
- 1 ek.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Uj Péter: újra kell teremteni a szegedi halászlét
Az egész Alföld pocsékul áll az országos gasztromezõnyben, a magyar étkezési és éttermi kultúra agyhalál közeli állapotban van, a helyzet katasztrofális – véli Uj Péter újságíró, a Gault&Millau étteremkalauz egyik munkatársa, akit a halászlékritika nyomán kirobbant vitáról kérdeztünk.
Zellert is tartalmaz a száraz, gagyi bejgli
"A Magyar Élelmiszerkönyv szerint csak akkor számít bejglinek a termék, ha a tömege legalább 250 gramm, és a töltelék mennyisége a késztermékben legalább 40 tömegszázalék. A szabályozás kitér a minimális zsír- és cukortartalomra is, valamint arra, hogy milyen összetevõket lehet, illetve nem lehet felhasználni a bejgli készítéséhez."
- Földbe döngölték a szegedi ...
- Szarvasgomba és zöldséges metélt
- Serpenyõben sült csirkecomb konfit
- Egy ellenállhatatlan svéd
- Tiramisu - Harc az eredeti tiramisu ...
- Szarvasgombás gnocchi borsóval és ...
- Sózott marhanyelv
- A hallépápa új halászleve
- Rizs chorizo-val és garnélarákkal ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google