- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés
Alaszkai vörös királyrák mangó „rivierával” és vöröshagymával
Recept: Michel Roth – Bocuse d’Or 1. helyezett, 1991

Michel Roth

Hozzávalók
(4 adaghoz):
- 4 alaszkai vörös királyrák ollója (egyenként 180 g) court bouillon-ban megfőzve
- Extra szűz olívaolaj
 
A mango coulis-hoz:
- ¼ érett mangó
- Egy kis olívaolaj
- 2 narancs
 
A „rivierához”:
- 1 mangó felcsíkozva
- ¾ érett mangó
- 1 vöröshagyma
- 1 ek.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Uj Péter: újra kell teremteni a szegedi halászlét
Az egész Alföld pocsékul áll az országos gasztromezőnyben, a magyar étkezési és éttermi kultúra agyhalál közeli állapotban van, a helyzet katasztrofális – véli Uj Péter újságíró, a Gault&Millau étteremkalauz egyik munkatársa, akit a halászlékritika nyomán kirobbant vitáról kérdeztünk.
Zellert is tartalmaz a száraz, gagyi bejgli
"A Magyar Élelmiszerkönyv szerint csak akkor számít bejglinek a termék, ha a tömege legalább 250 gramm, és a töltelék mennyisége a késztermékben legalább 40 tömegszázalék. A szabályozás kitér a minimális zsír- és cukortartalomra is, valamint arra, hogy milyen összetevőket lehet, illetve nem lehet felhasználni a bejgli készítéséhez."
- Földbe döngölték a szegedi halászlét
- Szarvasgomba és zöldséges metélt
- Serpenyőben sült csirkecomb konfit
- Egy ellenállhatatlan svéd
- Tiramisu - Harc az eredeti tiramisu ...
- Szarvasgombás gnocchi borsóval és ...
- Sózott marhanyelv
- A hallépápa új halászleve
- Rizs chorizo-val és garnélarákkal ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google