Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Szakácsoknak - Versenyekrõl - Hideg konyhás
Gasztronómiai siker Baselben - Szabó Csaba bronzérem!
A Hotel Marinaport executive chefje, Szabó Csaba egyedüli Magyar indulóként bronzérmet szerzett a Baselben megrendezett Salon Culinaire Mondial 2013 /the worlds culinary elite/  rangos világversenyen!

Szabó Csaba

Forrás: haon.hu (2013.12.)
 
A tavalyi Erfurti szakács olimpiai diploma után sikerült a dobogó harmadik fokára felállni a Debreceni chefnek.  A versenyzõk heteken-hónapokon át készültek, hogy bemutassák versenymunkájukat, melyet  nemzetközi zsûri koordinál és bírál!
 


... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Szabó Jenõ - A vadtálra éhezett a zsûri
„A legbonyolultabb, a felnõtt kategória versenykiírása egy nyolcszemélyes dísztál elkészítése volt. Szabó szakács ezt még Fehérváron ötlötte ki és készítette el, majd a helyszínre fuvarozta, hogy ott aztán a zsûri meggusztálhassa. A különféle vadakból álló mûremek kivívta a szigorú ítészek elismerését.”

Szabó Jenõ
a gyõztesnek járó serleggel
Minden korábbit felülmúlt a tízedik Farsang Kupa
A neves gasztronómiai versenyt, a Farsang Kupát most rendezték meg tizedszer, és a jubileumhoz méltó, minden eddigit felülmúló csodálatos alkotásokkal örvendeztették meg a közönséget a nevezõk. Ezzel kitörölhetetlenül az ország egyik legrangosabb fesztiválja lett, melyen cukrászok, szakácsok, felszolgálók, koktél-készítõk és ételszobrászati remekmûvek alkotói mutatkoztak be.
- Nem gondolta volna senki: felfedte ...
- "Magam kreálok, de kell egy kis ...
- Culinary Expo 2011 - Versenykiírás
- Culinary Expo 2011, Magyar Bajnokság ...
- IV. Bodor Béla Gasztronómiai ...
- ProPolis: Melegen készített ételek ...
- Kiss Tamás: Hideget, meleget... (II. ...
- Kiss Tamás: Hideget, meleget... (52. ...
- Kiss Tamás: Hideget, meleget... (50. ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google