Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Cikkek - Tanulóktól
A vendéglátás az iskolapadban kezdõdik
Bemutatkozik a Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképzõiskola.
Vetõdjön az ember bárhova a világban, magyarokkal biztos, hogy találkozik. Vagy étteremben szakácsként, pincérként, vagy üzletben eladóként.

Forrás: kapos.hu (2012.01)
 
A vendéglátás, vagy kereskedelem területén bárhol hasznosítható szakmák alapjait Kaposváron a Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképzõiskolában lehet elsajátítani.
 
A szakácsok egy minden igényt kielégítõ, 21. századi tankonyhán sajátíthatják el a szakma fogásait. Az étel elõkészítésétõl, a sütésen, fõzésen át, egészen a tálalásig mindent megtanulnak. A szakács szakma után érdeklõdõ nyolcadik osztályosoknak 3 éves, tizedik osztályosoknak 2 éves képzést tud ajánlani az iskola    
 
"Az iskolában is nagyon sok mindent lehet tanulni a magyar gasztronómiáról,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Nagyváradon jártunk

2009. október 2-3-a 12 vendéglátós tanuló, 3 szakoktató és a szervezõ, Smuta Lilla tanárnõ számára maradandó élményekkel jelzett napja a tanévnek. Ezen a két szép õszi napon a testvériskolánk meghívását elfogadva Nagyváradra utaztunk, hogy ott cseréljük ki a vendéglátás terén eddig szerzett tapasztalatainkat.
Kovács Nikolett: Debreceni Pulykanapok
Ugyanebben az idõben a Nagytemplom elõtti téren zajlott a profi fõzõverseny 25 lelkes csapattal. Tanulók és felnõttek egyaránt részt vehettek benne. A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolából is indult három csapat.
- Egy tanuló véleménye...
- Grega Zoltán élménybeszámolója
- Kóka Ferenc: Miért akarok szakács ...
- Miért akarok szakács lenni?
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google