Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Szakácsoknak - Versenyekrõl - WorldSkills
Berki Zsolt: 2012-es EuroSkills beszámoló (1)
Üdvözlök minden Kedves Olvasót!
Már viszonylag régen osztottam meg Önökkel az élményeimet. Ez sok mindennek köszönhetõ de talán a legfõképpen annak, hogy az utóbbi idõszakban elég sokat kivett belõlem a mindennapi munka. Ismét egy verseny apropójából írok, és errõl szeretnék Önöknek egykis tájékoztatást nyújtani.

Berki Zsolt

Részt vettem a Belgiumban megrendezett 2012-es EuroSkills  Spa-Francorchamps  nevû szakmai európa bajnokságon. A kiválasztás nagyon egyszerûen történt. Még a 2009-es WorldSkills versenyen elért eredményeim alapján meghívást kaptam arra, hogy képviseljem Magyarországot szakács szakmában az EuroSkills-en. Természetesen igent mondtam. Már amúgy is hiányzott egy kis versenyzés. Felkészítõm Sándor Dénes volt.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Gyenge szereplés a 2011-es WorldSkillsen
 "Az október 5–8. között zajló eseményen a cukrászok között Pályi Nóra 19 versenyzõ között a 15. helyet érte el – õ nem sokkal maradt el az ugyancsak Mihályi László által felkészített Tapaszti Nikoletta két évvel ezelõtti 13. helyétõl. A szakácsok versenyében Deák Ádám Lászlónak 31 versenyzõ közül mindössze kettõt sikerült felülmúlnia."

Berki Zsolt 2009-ben
a 19. helyen végzett
Berki Zsolt: Beszámoló a World Skills döntõjérõl
"Ahogy beléptem a konyhába, az idegesség elillant és sokkal nyugodtabb lettem. Az elsõ fogásnak egy lazac alapú levesnek kellett lennie. A fõétel pedig egy nyúlból készült étel volt... Ebéd után jött a bárányból készült fõétel. Az ételnek tartalmaznia kellett kötelezõen báránygerincet, polentát, zöldbabot, parajt, sütõtököt. "

Berki Zsolt
- WorldSkills junior - ...
- Takács Péter: Worldskills
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google