Szakcs s gasztronmiai portl
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Krdv
n szerint melyik a legnvsabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadmia)
Czifray szakcsverseny (MGE)
Gasztrofesztivlok fzversenyei (MNGSZ)
Hagyomny s evolci (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gl, Pelikn)
Kirlyi Szakcsverseny (MNGSZ)
Szakcsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulinris Vilgkupa (Luxemburg)


Eredmnyek

  
Kezdõoldal - Gasztroirodalom - Szerb Zsigmond
Szerb Zsigmond: ljen az let (5)
"Hsevsre predesztinlt llat az ember ma is. Ahol csak lehet s amikor csak lehet, igyekszik hshoz jutni vagy meglev hsadagjt fokozni. Az ember uralkodsra hivatott lny s ez megnyilvnul az emberek politikai egyeslsben, a npek letben is. Amely np uralomra jut, hsfogyasztsa egyre fokozdik."

 
                                                           ***
 

KRNIVORIZMUS


... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Szerb Zsigmond: ljen az let (4)

"Ha a mi korunk vegetrinus mozgalmait kzelebbrl elemezzk, rdekes megfigyelseket tehetnk. A vezetk tbbnyire nem mindennapi tehetsg, de gondolatvilguk egyoldal fejlettsge, excentricitsra hajl, tlrad temperamentumuk rvn szlssgekre hajlamos, hol erszakos, hol lgy szentimentalitsra diszponlt egynisgek."
Szerb Zsigmond: ljen az let (3)
"Hiszen a konyhai mestersgek mr vezredek ta egyre fejldnek s a kultra legbiztosabb fokmriv vltak. Hogy pedig az az tel, amely szemnket, orrunkat s sznkat csiklandozza, jobban emszthet is, mint az, amelyik csak — eledel, azt mr Pavlov klasszikus kutyaksrletei eltt is tudtuk mi is, sapink is."
- Szerb Zsigmond: ljen az let (2)
- Szerb Zsigmond - ljen az let (1)
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakcsok.hu




Google