Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Mártás, hab, alaplé
Brokkoli habosítva vegyes zöldséglevessel
Forrás: kami-ker.hu
Hozzávalók:
1 db habpatron
350 g friss vagy mirelit brokkoli
1 fej vöröshagyma
1 teáskanál bio ételízesítõ
1 púpozott teáskanál zselatin
1 kávéskanál rozmaring
só, õrölt bors
 
 
Elkészítés:
A brokkolit vöröshagymával, rozmaringgal, ételízesítõvel kevés vízben puhára pároljuk. Mindezt mérõedénybe helyezzük, felöntjük vízzel úgy, hogy 500 ml legyen. Sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összeturmixoljuk. Szûrõn átszûrjük.
 
Kevés pépben feloldjuk a zselatint és melegítjük. Visszaöntjük a maradék péphez. Hûtõszekrényben 6-8 órán át hûtjük. Mielõtt habszifonba töltenénk turmixoljuk össze újból. Habszifonba töltjük, becsavarunk egy patront.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Tejfölös meggyhab almaleveshez
Forrás: kami-ker.hu
Velouté (modern) – fehér alapmártás
Recept: Eric Schröter
- Citrusos borsmártás
- Zöldségfond
- Rákolaj
- Szent Jakab kagyló és tatár ...
- Karamellizált hagyma-mártás
- Beurre blanc – fehér ...
- Cseresznyeszósz
- Béarni mártás
- Bordói szósz
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google