- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Mártás, hab, alaplé
Brokkoli habosítva vegyes zöldséglevessel
Forrás: kami-ker.hu
Hozzávalók:
1 db habpatron
350 g friss vagy mirelit brokkoli
1 fej vöröshagyma
1 teáskanál bio ételízesítő
1 púpozott teáskanál zselatin
1 kávéskanál rozmaring
só, őrölt bors
 
 
Elkészítés:
A brokkolit vöröshagymával, rozmaringgal, ételízesítővel kevés vízben puhára pároljuk. Mindezt mérőedénybe helyezzük, felöntjük vízzel úgy, hogy 500 ml legyen. Sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összeturmixoljuk. Szűrőn átszűrjük.
 
Kevés pépben feloldjuk a zselatint és melegítjük. Visszaöntjük a maradék péphez. Hűtőszekrényben 6-8 órán át hűtjük. Mielőtt habszifonba töltenénk turmixoljuk össze újból. Habszifonba töltjük, becsavarunk egy patront.
 
Habosítás előtt 10-15 alkalommal rázzuk meg a szifont. Ha nem habosodott megfelelően, ismételjük a rázást,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Tejfölös meggyhab almaleveshez
Forrás: kami-ker.hu
Velouté (modern) – fehér alapmártás
Recept: Eric Schröter
- Citrusos borsmártás
- Zöldségfond
- Rákolaj
- Szent Jakab kagyló és tatár ...
- Karamellizált hagyma-mártás
- Beurre blanc – fehér vajmártás ...
- Cseresznyeszósz
- Béarni mártás
- Bordói szósz
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google