|
|
|
Kérdõív |
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny? |
|
|
|
|
|
Kezdõoldal - Cikkek - Gasztronómiáról |
Több van a tányérokon - Top 50 hazai étterem Egy éve ilyenkor, amikor „Az 50 legjobb magyar étterem” megjelenésekor mérleget vontunk, szerzõink és szakértõink egybehangzóan állították: olyan étterembõl lenne szükség jóval többre, ahová akár naponta is beugorhatunk. Ahol jó a húsleves, tisztességes alapanyagokból készül a rántott csirkecomb, friss szezonális zöldségekkel és szívvel-lélekkel dolgoznak.
Forrás: nol.hu (2013.07.) - Kálmán Emese
A nem túl népes közönség kegyeiért szaporodó számban versengenek kifõzdék, büfék és bisztrók...
Négyszáz tányérral vagyunk azóta közelebb, az idei – és a napokban megjelenõ – kiadvány szerkesztése közben legalább ennyiszer állt meg egy pillanatra a kés vagy a fényképezõgép a levegõben. Ennyiszer hajoltak a csapat tagjai kíváncsian, feszült figyelemmel a fogás fölé a több mint száz éttermi látogatás során.
... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
|
|
|
|
|
|
|
A McDonald’s magyar séfjei egy éven át küzdöttek a rágós szürkemarhával Itt a 444-ben páran nagy rajongói vagyunk a McDonald’s-os kajának, és miközben éppen az új szürkemarhás hamburgerüket kóstoltam, kíváncsi lettem, vajon Magyarországon melyik séf rakja ezeket az új termékeket össze. Továbbá egy ilyen legendásan szigorú szabályokkal mûködõ multi, mint a Meki, hagyja-e, hogy a magyarok bármit összekutyuljanak, és McDonald’s szendvicsként tálcára dobjanak.
|
|
A konyhamûvészet G-20-as csúcstalálkozója "Dániában mostanában új gasztronómiai irányzat van kibontakozóban, aminek immár semmi köze a gyûjtögetett bogyókhoz és fûszernövényekhez, a világ egyenesen az Új Skandináv konyhamûvészetet látja benne. Az augusztusban megrendezett MAD Szimpóziumon ugyanazért gyûlt össze egy rakás ízlésteremtõ a világ minden tájáról: hogy a kulináris élvezetek keresése mellett valódi beszélgetések bontakozzanak ki az ételekrõl."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|