- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Sütemény-Desszert-Tészta - Édesek
Provance-i granola
Daniel Humm a 2012-es James Beard Díj döntősének fogása
Az Eleven Madison Park étterem séfje, Daniel Humm is jelölt a 2012 Legkiválóbb Séfje címre. Nem édes, hanem sós granolával egészíti ki a fogásokat, így azok különleges, növényi ízzel gazdagodnak.

Daniel Humm

Hozzávalók (8 adaghoz):
- ½ csésze repceolaj
- 1 csésze bazsalikomlevél
- 2 csésze puffasztott rizs
- 1 csésze fenyőmag
- ¼ csésze finomra reszelt parmezán
- 2 ek. bazsalikom mag
- 2 tk. espelette paprika
- kóser só, ízlés szerint
- 1 ek. zúzott fokhagyma
- ¼ csésze kukoricaszirup vagy méz

Elkészítése:
Az olajat melegítsük fel egy kb. 25 centi átmérőjű serpenyőben, közepesen magas hőfokon. Kisebb adagokban 10-10 másodperc alatt süssük ropogósra a bazsalikomleveleket, majd tegyük őket papírtörlőre kihűlni. A puffasztott rizst, fenyőmagot, parmezánt,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Butterschotch fagylalt
Recept: Shuna Fish Lydon
Forrás: eggbeater.typepad.com
Angolkrém
Recept: Shuna Fish Lydon
Forrás: eggbeater.typepad.com
- Tejberizs batyu
- Feketeszezám-kókusz fagylalt ...
- Kávés pannacotta
- Múzeum torta
- Whiskytorta
- Csokoládés créme brûlée
- Sült fagyi (videó)
- Ízvadász: Vanilia fagylalt készítése ...
- Lebegő sziget cseresznyékkel Auguste ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google