- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Sütemény-Desszert-Tészta - Sósak
Káposztás hagymalekvár
A klasszikus nizzai pizzafeltét

Hozzávalók:
2 ek. olívaolaj
500-625 g hagyma, hosszában négyfelé vágva és az erezet mentén vékonyra szeletelve
500 g káposzta, legyalulva vagy finomra aprítva
só és frissen őrölt bors
3 gerezd fokhagyma, apróra vágva
2 tk. friss kakukkfű levél vagy 1 tk. szárított kakukkfű
1 ek. kapribogyó, lecsöpögtetve, mozsárban összezúzva vagy finomra aprítva

A pizzához:
pizzatészta
12 ajókafilé, vízben 5 percig áztatva, leszűrve és papírtörlőn megszárítva,
12 szem nizzai olívabogyó

Elkészítése:
Melegítsük fel az olívaolajat egy nagyobb serpenyőben, közepes hőfokon. Adjuk hozzá a felaprított hagymát és káposztát egy nagy csipet sóval és kb. 5 perc alatt puhítsuk meg őket. Egy következő nagy csipet só után fedjük le a serpenyőt, vegyük a hőfokot takarékra és 1 óra alatt, sűrűn megkeverve, főzzünk lekvár állagú elegyet. Ezután jöhet a fokhagyma, a kakukkfű,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Rongyos lángos
Forrás: 99 recept - A szatmári népi ételekből
Hőkőn sült perec
Forrás: Ábrahám Gézáné - Vasi, zalai parasztételek
- „Cave Baragnaude” rokfort ...
- Élesztős gombóc (Hefeknödel)
- Pezsgőspogácsa
- Vasi főtt perec
- Csikós pogácsa
- Mikrós kukoricatorta
- Empanadas perui módon
- Készítsünk gyorsan, olcsón, minőségi ...
- Kávés palacsinta
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google