- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Gourmet Vacsorák
Gourmet Vacsora NO-3. (2)
A 2009 júniusi vacsora ételeinek elkészítését bemutató sorozat második része. Ebből megtudhatjuk, a disznó hogyan fér meg a borjúmiriggyel. Videón bemutatjuk az étel tálalását. Cékla – Beet root. Különböző izgalmas textúrákban jelenik meg a tányéron, ezek a szarvas steaket kísérik. Végezetül két befejező fogás, a desszertek… Folyékony popkorn és tengeri alga. Németh László a harmadik Gourmet vacsoráról is minden „titkot” elárul.

Szöveg: Kiss Gyula
 
 
 

PORK
(Rókagombával és borjúmiriggyel töltött sertésdagadó, velőropogóssal)
BEET ROOT
(Szarvas steak és áfonyás őzragu, vákuumban abált bébi céklával, cékla és édeskömény pürével.)
LIQUID POPCORN
(Popcorn, karamell, Breton piskóta, pralinékrém)
SEAWEED
(Joghurt, matcha tea, mandula, rózsavíz)


... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Gourmet Vacsora NO-3. (1.)
2009. Júniusi vacsora ételeinek elkészítését két részben mutatjuk be. Az elsőben öt fogás szerepel. Elsőként a „lepel”, ahol a tengeri süllő halkocsonyával takarózik. Utána jön a „leves”, gourmet tálalásban. Harmadikként a „kertben” fürj, rizottó, ravioli és zöldségek. Következik a „sör”, hab formájában, pillecukorral és baconnel. Végül videón a nitrogén varázslat…

Németh László
Gourmet Vacsora NO-2. (3.)
2009. Májusi vacsora ételeinek elkészítését bemutató sorozat befejező részében három – az eddigieknél is különlegesebb – fogást mutatunk be. Elsőként bemutatunk egy sajtízelítőt amit olívabefőttel szervíroztak. Utána jött a „WOOD” benne mogyorós szivacssüteménnyel, csokoládé ganache-vel, lime zselével, tragant tésztával… Végül a vége, a „THE END”, gyümölcsvariációk pillecukorral és cherryhabbal. Jó étvágyat!
- Gourmet Vacsora NO-2. (2.)
- Gourmet Vacsora NO-2. (1.)
- Gourmet Vacsora NO-1. (3.)
- Gourmet Vacsora NO-1. (2.)
- Gourmet Vacsora NO-1 (1.)
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google