- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Gourmet Vacsorák - Gourmet Vacsora N0-2
Gourmet Vacsora NO-2. (3.)
2009. Májusi vacsora ételeinek elkészítését bemutató sorozat befejező részében három – az eddigieknél is különlegesebb – fogást mutatunk be. Elsőként bemutatunk egy sajtízelítőt amit olívabefőttel szervíroztak. Utána jött a „WOOD” benne mogyorós szivacssüteménnyel, csokoládé ganache-vel, lime zselével, tragant tésztával… Végül a vége, a „THE END”, gyümölcsvariációk pillecukorral és cherryhabbal. Jó étvágyat!

Szöveg: Kiss Gyula
 
 

Natura
(Hollandi spárga mousse barna vajporral)
Texturas
(Portóival ízesített kacsapástétom balzsamzselével, olivaporral)
Ocean
(Homárkrémleves, halconsommé „tagliatelle”-vel, vajban sült tőkehallal, szférikus osztrigával és ikragyöngyökkel)
Glass
(Mangalica érmék tejszínes karalábéfőzelékkel)
Stone
(Hálóban sült báránycsülök és szarvasgombás grillkolbász fűszeres burgonya chipssel, kelkáposztával, petrezselyempürével és édesmustárral)
Nitro
(Gin-tonic NITRO sorbet)
Forest
(Szarvassült pirított fenyőmaggal és puy lencsével)
 
CHEESE
WOOD
THE END


... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Gourmet Vacsora NO-2. (2.)
2009. Májusi vacsora ételeinek elkészítését bemutató sorozat második részében a „STONE” (Hálóban sült báránycsülök és szarvasgombás grillkolbász fűszeres burgonya chipssel, kelkáposztával, petrezselyempürével és édesmustárral), a „NITRO” (Gin-tonic NITRO sorbet), és a „FOREST” (Szarvassült pirított fenyőmaggal és puy lencsével) fogásokat mutatjuk be.
Gourmet Vacsora NO-2. (1.)
2009. Májusi vacsorára a Kedvesemet hívtam meg. Azóta is hálás érte… Cserébe nem vártam el tőle, hogy kritikát írjon az elfogyasztott ételekről, amik döbbenetes, felkavaró, megmagyarázhatatlan és egyben felejthetetlen élménnyel sokkolták minden érzékszervét. De hogy semmiről se maradjunk le, íme a menü összes komponense! Elsőként a „TEXTURAS”, az „OCEAN”, és a „GLASS”. Jó étvágyat…

- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google