Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Gourmet Vacsorák - Gourmet Vacsora N0-3
Gourmet Vacsora NO-3. (2)
A 2009 júniusi vacsora ételeinek elkészítését bemutató sorozat második része. Ebbõl megtudhatjuk, a disznó hogyan fér meg a borjúmiriggyel. Videón bemutatjuk az étel tálalását. Cékla – Beet root. Különbözõ izgalmas textúrákban jelenik meg a tányéron, ezek a szarvas steaket kísérik. Végezetül két befejezõ fogás, a desszertek… Folyékony popkorn és tengeri alga. Németh László a harmadik Gourmet vacsoráról is minden „titkot” elárul.

Szöveg: Kiss Gyula
 
 
 

PORK
(Rókagombával és borjúmiriggyel töltött sertésdagadó, velõropogóssal)
BEET ROOT
(Szarvas steak és áfonyás õzragu, vákuumban abált bébi céklával, cékla és édeskömény pürével.)
LIQUID POPCORN
(Popcorn, karamell, Breton piskóta, pralinékrém)
SEAWEED
(Joghurt, matcha tea, mandula, rózsavíz)


... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Gourmet Vacsora NO-3. (1.)
2009. Júniusi vacsora ételeinek elkészítését két részben mutatjuk be. Az elsõben öt fogás szerepel. Elsõként a „lepel”, ahol a tengeri süllõ halkocsonyával takarózik. Utána jön a „leves”, gourmet tálalásban. Harmadikként a „kertben” fürj, rizottó, ravioli és zöldségek. Következik a „sör”, hab formájában, pillecukorral és baconnel. Végül videón a nitrogén varázslat…

Németh László

- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google