- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Cikkek - Gasztronómiáról
Több van a tányérokon - Top 50 hazai étterem
Egy éve ilyenkor, amikor „Az 50 legjobb magyar étterem” megjelenésekor mérleget vontunk, szerzőink és szakértőink egybehangzóan állították: olyan étteremből lenne szükség jóval többre, ahová akár naponta is beugorhatunk. Ahol jó a húsleves, tisztességes alapanyagokból készül a rántott csirkecomb, friss szezonális zöldségekkel és szívvel-lélekkel dolgoznak.

Forrás: nol.hu (2013.07.) - Kálmán Emese  
 
A nem túl népes közönség kegyeiért szaporodó számban versengenek kifőzdék, büfék és bisztrók...

Négyszáz tányérral vagyunk azóta közelebb, az idei – és a napokban megjelenő – kiadvány szerkesztése közben legalább ennyiszer állt meg egy pillanatra a kés vagy a fényképezőgép a levegőben. Ennyiszer hajoltak a csapat tagjai kíváncsian, feszült figyelemmel a fogás fölé a több mint száz éttermi látogatás során.
 
Ha a sarki kisvendéglők száma nem is,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
A McDonald’s magyar séfjei egy éven át küzdöttek a rágós szürkemarhával
Itt a 444-ben páran nagy rajongói vagyunk a McDonald’s-os kajának, és miközben éppen az új szürkemarhás hamburgerüket kóstoltam, kíváncsi lettem, vajon Magyarországon melyik séf rakja ezeket az új termékeket össze. Továbbá egy ilyen legendásan szigorú szabályokkal működő multi, mint a Meki, hagyja-e, hogy a magyarok bármit összekutyuljanak, és McDonald’s szendvicsként tálcára dobjanak.
A konyhaművészet G-20-as csúcstalálkozója
"Dániában mostanában új gasztronómiai irányzat van kibontakozóban, aminek immár semmi köze a gyűjtögetett bogyókhoz és fűszernövényekhez, a világ egyenesen az Új Skandináv konyhaművészetet látja benne. Az augusztusban megrendezett MAD Szimpóziumon ugyanazért gyűlt össze egy rakás ízlésteremtő a világ minden tájáról: hogy a kulináris élvezetek keresése mellett valódi beszélgetések bontakozzanak ki az ételekről."
- Vadonatúj konyhába költözött a Noma
- Cserpes: "Nem hagyom tovább mérgezni ...
- Nemzetietlen dolog kiinazni a húst - ...
- Károvits Tamás: Újragondolni!
- Gasztroforradalom: élet a rántott ...
- Orbán konyhaforradalma
- Károvits Tamás: Ideje az igazságnak!
- A Costes lett a 2012-es év étterme
- Új háromcsillagos séfet avatott a ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google