Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Cikkek - Gasztronómiáról
Több van a tányérokon - Top 50 hazai étterem
Egy éve ilyenkor, amikor „Az 50 legjobb magyar étterem” megjelenésekor mérleget vontunk, szerzõink és szakértõink egybehangzóan állították: olyan étterembõl lenne szükség jóval többre, ahová akár naponta is beugorhatunk. Ahol jó a húsleves, tisztességes alapanyagokból készül a rántott csirkecomb, friss szezonális zöldségekkel és szívvel-lélekkel dolgoznak.

Forrás: nol.hu (2013.07.) - Kálmán Emese  
 
A nem túl népes közönség kegyeiért szaporodó számban versengenek kifõzdék, büfék és bisztrók...

Négyszáz tányérral vagyunk azóta közelebb, az idei – és a napokban megjelenõ – kiadvány szerkesztése közben legalább ennyiszer állt meg egy pillanatra a kés vagy a fényképezõgép a levegõben. Ennyiszer hajoltak a csapat tagjai kíváncsian, feszült figyelemmel a fogás fölé a több mint száz éttermi látogatás során.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
A McDonald’s magyar séfjei egy éven át küzdöttek a rágós szürkemarhával
Itt a 444-ben páran nagy rajongói vagyunk a McDonald’s-os kajának, és miközben éppen az új szürkemarhás hamburgerüket kóstoltam, kíváncsi lettem, vajon Magyarországon melyik séf rakja ezeket az új termékeket össze. Továbbá egy ilyen legendásan szigorú szabályokkal mûködõ multi, mint a Meki, hagyja-e, hogy a magyarok bármit összekutyuljanak, és McDonald’s szendvicsként tálcára dobjanak.
A konyhamûvészet G-20-as csúcstalálkozója
"Dániában mostanában új gasztronómiai irányzat van kibontakozóban, aminek immár semmi köze a gyûjtögetett bogyókhoz és fûszernövényekhez, a világ egyenesen az Új Skandináv konyhamûvészetet látja benne. Az augusztusban megrendezett MAD Szimpóziumon ugyanazért gyûlt össze egy rakás ízlésteremtõ a világ minden tájáról: hogy a kulináris élvezetek keresése mellett valódi beszélgetések bontakozzanak ki az ételekrõl."
- Vadonatúj konyhába költözött a ...
- Cserpes: "Nem hagyom tovább ...
- Nemzetietlen dolog kiinazni a húst - ...
- Károvits Tamás: Újragondolni!
- Gasztroforradalom: élet a rántott ...
- Orbán konyhaforradalma
- Károvits Tamás: Ideje az ...
- A Costes lett a 2012-es év étterme
- Új háromcsillagos séfet avatott a ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google