- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Szakácsoknak - Versenyekről
Kenesei hotel szakácsa lett az ország legjobbja
Legalábbis az Accent Hotels szállodacsoport konyhái közül. A verseny döntőjében a zsűri ezúttal szarvasételeket várt az asztalra a szakácsoktól, a tiszafüredi szálloda vendégei pedig látványkonyhán és hétfogásos vacsora keretében élvezhették az ízeket.

Fehércsokoládés
sajttorta desszert

Forrás: travelo.hu (2013.12.)
 
A hétvégén utolsó fordulójához érkezett az Accent Hotels első szakácsversenye, amelynek ötletgazdája és a rendezvény felelőse Balázs Ferenc, az Accent Hotels Executive Chef-je volt. A döntőt Tiszafüreden, az Accent Hotelshez tartozó Tisza Balneum Hotelben tartották.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
Gasztronómiai siker Baselben - Szabó Csaba bronzérem!
A Hotel Marinaport executive chefje, Szabó Csaba egyedüli Magyar indulóként bronzérmet szerzett a Baselben megrendezett Salon Culinaire Mondial 2013 /the worlds culinary elite/  rangos világversenyen!

Szabó Csaba
Őszi menüsorral készültek a közétkeztetői versenyzők
"Aranyérmet nyert az Elamen Zrt. és a Hungast Kft., ezüstöt az Eurest Kft. és a Sodexo Kft., míg harmadik helyen a Junior Harmónia és a Vasi fogadó Kft. csapata zárt. NÉBIH különdíját az Alsónémedi községet ellátó főzőkonyha vihette haza, a KÖZSZÖV különdíját pedig a BAJA Marketing Kft. csapata nyerte el."
- Szakácsverseny a francia ...
- Kiválóan szerepeltek a Fészek tanulói ...
- Molnár Gábor nyerte az V. Hagyomány ...
- OKÉS – Finomat és táplálót 420 ...
- A Hagyomány és Evolúcó 2013. októberi ...
- Hasított a svájci penge
- Budapestre hoznák a Bocuse d’Or ...
- Újra magyar szakács a gasztronómia ...
- Szabó Jenő - A vadtálra éhezett ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google