Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Leves - Leves hús nélkül
Török paradicsomleves
(Domatesli tavuk suyu)
Hozzávalók
4 személyre:
1/2 I paradicsomlé
1 liter csirkehúsleves
2 ek. apróra vágott vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 zöldpaprika
1 ek. finomra vágott zellerlevél
csipet porcukor
frissen õrölt bors
citromlé
6 dkg rizs
 
Elkészítése:
Tegyük a paradicsomlét, a húslevest, a hagymákat és a fûszereket egy fazékba, lassú tûzön, lefedve fõzzük 30 percig. Passzírozzuk át egy szitán a levest, forraljuk fel és fõzzük bele a rizst.
Ízlés szerint citrommal ízesítjük.
 További receptek
Vaníliás kovászolt tormalevél velouté (krémleves)
Recept: Sárközi József
Forrás: igenyesszakacs.blog.hu
Burgonya krémleves spenóttal töltött zeller szárral

Recept: Buday Péter
Forrás: mostabudai.hu
- Fedõs Roquefort-krémleves
- Zellerkrém leves szarvasgombával
- Kakukkfüves padlizsánkrémleves
- Paradicsomos narancsleves
- Sütõtök krém leves pirított ...
- Szõlõkrém leves
- Fokhagymaleves
- Lebbencsleves
- Brotchan Foltchep
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google