- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Nevezetes napok - Szilveszter, újév
Másnaposság elleni kúrák
"A legtöbb felnőtt ember tapasztalta már élete során egy-két alakalommal a másnaposság kellemetlenségeit. Ki ne ismerné a tipikus tüneteket fejfájás, gyomorbántalmak, olthatatlan szomjúság stb. A másnaposság kezelésére, minden nép rendelkezik valamilyen praktikus, házilag kifejlesztett csodaszerrel. Íme néhány ismert vagy éppen meghökkentő kúra..."

Nézzünk meg néhány világszerte alkalmazott gyógymódot, melyek közt rábukkanhatunk egy-két általunk nem ismert, használható ötletre. Viszont ha az olvasók közzött akad olyan, aki nem tudja beszerezni az umeboshi szilvát, nincs aki elkészítse számára az angol villásreggelit, a csorbalevest, Lajsz Andrást sem tudja megfizetni hogy bekeverje számára a préri osztriga-, vagy a halott feltámasztó koktélt, útálja a ruszlit, nem futja szaunára, és - érthetetlen okból, de - oxigén kúrára sincs lehetősége, nos azoknak marad a "gyomor nyugtató" ajánlataink...

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
BUÉK 2012!

Boldog, békés, munkával teli új esztendőt kívánunk minden szakácsnak, pincérnek, cukrásznak és péknek, bloggazdának, étel és étteremkritikusnak, gasztromániásnak, és persze a vendégeknek is... Az utóbbiaknak üzenjük, ha ízlett az étel, ne csak a pincért jutalmazza, küldjön be a konyhára egy pohár sört a szakácsnak!!!
Kiss Tamás 2010-es szilveszteri menüje
Üdvözlet a konyhától: Csicsókahab szárított sonkával, csiraszalmával”  - Előétel: Édesköménnyel érlelt St. Jacob kagyló sáfrányos kéregben, céklával pácolt avokádóval, tormás öntettel” - „Leves: Kucsmagomba esszencia és erdei gombakrémleves töltött kucsmával, zöldséggyönggyel” - „Meleg előétel: Rozmaringos-mézes sertés hasaalja babragun, sült garnélával” - „Köztes pihentető: Chilis-citrus szorbet limetenben Chardonnay zselével” - "Két főétel: Rozéra sütött borjúszűz fűszerkéregben vaníliás paszternák pürén, gyöngyhagymás borjúmirigy raguval”
 „Szarvasgerinc libamájjal gratinírozva, kukorica felfújttal, ropogós pak choi-jal, gesztenyés konyakmártással” - „Desszert: Narancslikőrös csokoládéhab mézes friss fügével, marinált mandarinnal”
- BUÉK 2011!
- BUÉK 2009!
- Menü 2008. év szilveszterére!
- Hej, szakácsok, szakácsok...
- Az újévi levesekről
- Gasztronauta: Szilveszteri hagyományok
- Szilveszter- újév a nagyilágban
- Csidei Chef - Boldog új szakácsévet!
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google