- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel
Alaszkai vörös királyrák mangó „rivierával” és vöröshagymával
Recept: Michel Roth – Bocuse d’Or 1. helyezett, 1991

Michel Roth

Hozzávalók
(4 adaghoz):
- 4 alaszkai vörös királyrák ollója (egyenként 180 g) court bouillon-ban megfőzve
- Extra szűz olívaolaj
 
A mango coulis-hoz:
- ¼ érett mangó
- Egy kis olívaolaj
- 2 narancs
 
A „rivierához”:
- 1 mangó felcsíkozva
- ¾ érett mangó
- 1 vöröshagyma
- 1 ek.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Serpenyőben sült csirkecomb konfit
Árpasalátával, vörös áfonyával és sárgabarack pürével
Recept: William Wai – Bocuse d’Or 3. helyezett, 1989

William Wai Kuan Hong
Sózott marhanyelv
Forrás: playingwithfireandwater.com
Fordította: Kovács-Kígyós Adrienn
- Rizs chorizo-val és garnélarákkal ...
- Ropogós csirkecombok, rókagomba ...
- Fogolymell, porcini gomba raguval
- Rizspálinkában párolt borda
- Enyhén karamellizált rombuszhal filé
- Lazac szelet vargányával
- Grillezett laposhal enyhén füstölt ...
- Mandulás csirkemell rukkolás ...
- Maque Choux és garnélarák
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google