- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Henteskészítmények
Házi kolbász
A 2012-es James Beard Díj döntőseinek fogásai
A New York-i Gramercy Tavern séfje, Michael Anthony a New York Legjobb Séfje címért száll versenybe. Szerinte a kolbász a legfinomabb az összes virsliféleség közül, receptjében az egyik leglényegesebb a grillezés során nyert ropogós külső kéreg.

Michael Anthony

Hozzávalók (kb. 1,5 kg-hoz):
- 75 dkg marhatarja 2,5 cm-es kockákra vágva
- 60 dkg sertéslapocka, 2,5 cm-es kockákra vágva
- 1 ek. mustárpor
- 2 ¼ tk. finomra őrölt fehérbors
- 2 tk. kóser só, plusz egy kevés ízlés szerint
- 1,5 tk. glükóz
- ¼ tk. rózsaszín só
- ¼ tk. fokhagymapor
- 1 csésze zúzott jég
- 2,5 tk. tejpor
- sertésbél, beáztatva

Elkészítése:
Keverjük össze a sertés- és marhahúst a mustárporral, fehér borssal, 2 tk. kóser sóval, rózsaszín sóval, glükózzal és fokhagymaporral, majd hagyjuk egy estén keresztül a hűtőben pihenni.


... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Fűszeres füstölt sonka
Áfonyás chutney-val
Húsvéti sonka...
...vele főtt tojással, fokhagymás pirítóssal
- Sonkacsülök „Lucas-Carton" módra
- Töpörtyű kenyérrel, hagymával
- A sült szalonna
- Disznósajt három módra
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google