Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Nyúlból
Borban pácolt, konfitált nyúlcomb

Hagymalekvárral és medvehagymás krokettel
Recept: Schneider Gábor
Forrás: gasztrabbit.blogspot.com

HOZZÁVALÓK:
2 darab nyúlcomb (Tetrabbit, 500 gramm)
 
A páchoz:
4 fej vöröshagyma (500 gramm)
2 dl St. Andrea Napbor 2009
1 evõkanál friss kakukkfû
 
A konfitáláshoz:
kb. 500 gramm kacsazsír
 
A hagymalekvárhoz:
a páchoz használt boros, kakukkfüves hagyma
20 gramm vaj
30 gramm kanadai juharszirup
3 dl szárnyas alaplé
½ evõkanál balzsamecet
 
A kroketthez:
500 gramm burgonya
150 gramm kukoricaliszt
2 tojássárgája
25 gramm vaj
25 gramm parmezán sajt
2 evõkanál házi medvehagyma paszta
szerecsendió

a panírozáshoz kukoricaliszt, panírmorzsa kukoricadarával,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Zöldfûszeres agárdi nyúlfasírt
Recept: Pikantó Étterem
Paprikás nyúl medvehagymás gombóckával
Forrás: gasztrabbit.blogspot.com
- Nyúl tournedo aszalt szilvával ...
- Zsályás nyúl slambuc
- Serpenyõben sült nyúlfilé, friss ...
- Fehérboros nyúlragu zöldségekkel
- Nyúl duett zsályás gnocchival
- Vadnyúlgerinc koraõszi ízekkel
- Nyúlgerinc és ördöghal duett ...
- Házinyúlragu tavasziasan
- Fenyõmagos házinyúlgerinc ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google