- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Nyúlból
Borban pácolt, konfitált nyúlcomb

Hagymalekvárral és medvehagymás krokettel
Recept: Schneider Gábor
Forrás: gasztrabbit.blogspot.com

HOZZÁVALÓK:
2 darab nyúlcomb (Tetrabbit, 500 gramm)
 
A páchoz:
4 fej vöröshagyma (500 gramm)
2 dl St. Andrea Napbor 2009
1 evőkanál friss kakukkfű
 
A konfitáláshoz:
kb. 500 gramm kacsazsír
 
A hagymalekvárhoz:
a páchoz használt boros, kakukkfüves hagyma
20 gramm vaj
30 gramm kanadai juharszirup
3 dl szárnyas alaplé
½ evőkanál balzsamecet
 
A kroketthez:
500 gramm burgonya
150 gramm kukoricaliszt
2 tojássárgája
25 gramm vaj
25 gramm parmezán sajt
2 evőkanál házi medvehagyma paszta
szerecsendió

a panírozáshoz kukoricaliszt, panírmorzsa kukoricadarával,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Zöldfűszeres agárdi nyúlfasírt
Recept: Pikantó Étterem
Paprikás nyúl medvehagymás gombóckával
Forrás: gasztrabbit.blogspot.com
- Nyúl tournedo aszalt szilvával töltve
- Zsályás nyúl slambuc
- Serpenyőben sült nyúlfilé, friss ...
- Fehérboros nyúlragu zöldségekkel
- Nyúl duett zsályás gnocchival
- Vadnyúlgerinc koraőszi ízekkel
- Nyúlgerinc és ördöghal duett sous-vide
- Házinyúlragu tavasziasan
- Fenyőmagos házinyúlgerinc ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google