Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Bélszínbõl, szûzbõl
Szindbád margitszigeti étke
Recept: Kéhli vendéglõ, Budapest
Forrás: zsidek.hu

HOZZÁVALÓK:
60-80 dkg sertés szûz, vagy 8 szelet karaj
16 szelet bacon
0,5 kg zöldmetélt
 
A töltelékhez:
30 dkg csirkemáj
csipetnyi majoránna
10 dkg vöröshagyma apróra vágva
0,5 dl étolaj
1 csomag friss petrezselyem
1 tv paprika
só, bors
 
A gombamártáshoz:
10 dkg kockára vágott bacon szalonna
2 fej vöröshagyma
25 dkg gomba
1 paprika
1 paradicsom
10 dkg kockára vágott sonka
2-3 kávéskanál liszt
2-3 evõkanál tejföl
 
A hagyma karikához:
1 fej lila hagyma
panír alap( liszt, tojás, zsemlemorzsa) 
 
ELKÉSZÍTÉSE:
 A hús szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Elkészítjük a tölteléket, ami egy hagyományos resztelt máj.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Bélszín Budapest
Forrás: bockbisztro.hu
Bélszín Kedvessy-módon
Recept: Kollarik András és Csanya Szabolcs
Forrás: MENÜ (2002.03.)
- Bélszínsteak sókabátban sütve
- Szürke marha érmék Budapest módra
- Borjúszûz mignon kapros-juhtúrós ...
- Grillezett borjúszûz rozmaringos ...
- Szûz sült pirított kakukkfüves ...
- Temple bar egészben sült bélszín
- Mecseki finom falatok
- Gyömbéres bélszín
- Mogyorós bélszín ragu
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google