- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Bélszínből, szűzből
Szindbád margitszigeti étke
Recept: Kéhli vendéglő, Budapest
Forrás: zsidek.hu

HOZZÁVALÓK:
60-80 dkg sertés szűz, vagy 8 szelet karaj
16 szelet bacon
0,5 kg zöldmetélt
 
A töltelékhez:
30 dkg csirkemáj
csipetnyi majoránna
10 dkg vöröshagyma apróra vágva
0,5 dl étolaj
1 csomag friss petrezselyem
1 tv paprika
só, bors
 
A gombamártáshoz:
10 dkg kockára vágott bacon szalonna
2 fej vöröshagyma
25 dkg gomba
1 paprika
1 paradicsom
10 dkg kockára vágott sonka
2-3 kávéskanál liszt
2-3 evőkanál tejföl
 
A hagyma karikához:
1 fej lila hagyma
panír alap( liszt, tojás, zsemlemorzsa) 
 
ELKÉSZÍTÉSE:
 A hús szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Elkészítjük a tölteléket, ami egy hagyományos resztelt máj. Az apróra vágott vöröshagymát olajon megfuttatjuk, rádobjuk a csirkemájat,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Bélszín Budapest
Forrás: bockbisztro.hu
Bélszín Kedvessy-módon
Recept: Kollarik András és Csanya Szabolcs
Forrás: MENÜ (2002.03.)
- Bélszínsteak sókabátban sütve
- Szürke marha érmék Budapest módra
- Borjúszűz mignon kapros-juhtúrós ...
- Grillezett borjúszűz rozmaringos ...
- Szűz sült pirított kakukkfüves erdei ...
- Temple bar egészben sült bélszín
- Mecseki finom falatok
- Gyömbéres bélszín
- Mogyorós bélszín ragu
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google