- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Vadból
Fogolymell, porcini gomba raguval
Vörös áfonyával főtt körtével és fogolyszósszal
Recept: Bent Stiansen
Bocuse d’Or 1. helyezett, 1993

Bent Stiansen

Hozzávalók
(8 adaghoz):
- 8 előkészített fogoly
- 1 ek. felaprított kakukkfű
- 1 ek. só
- frissen őrölt bors
- 2 ek. vaj
 
A porcini gomba raguhoz:
- 700 g porcini gomba, vagy más vadon termő gomba
- 2 hagyma
- 3 ek. napraforgóolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek. vaj
- só
- bors
- 2 ek. felaprított petrezselyem
 
Az áfonyával főtt körtéhez:
- 100 g cukor
- 150 g vörösáfonya
- 1,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Muflongerincfilé roston mandulás ribizlimártással
Recept: Farkas Attila
Forrás: Magyar konyha (2001/6)
Almás feketeteában pácolt vadkacsamell
Narancsos tésztában sült körtével
Recept: Aranyszarvas Étterem
- Töltött szarvasbélszín
- Vadnyúl Normand módra
- Füstölt „ördögláb”
- Vaddisznó tekercs kakukkfüves ...
- Rózsaszín szarvasgerinc és juhtúrós ...
- Radványi tűzdelt fácán almapürével
- Tűzdelt szarvasfilé
- Vaddisznócomb erdei gombamártással és ...
- Fácánmell virágszirmos kéregben
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google