Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Vadból
Fogolymell, porcini gomba raguval
Vörös áfonyával fõtt körtével és fogolyszósszal
Recept: Bent Stiansen
Bocuse d’Or 1. helyezett, 1993

Bent Stiansen

Hozzávalók
(8 adaghoz):
- 8 elõkészített fogoly
- 1 ek. felaprított kakukkfû
- 1 ek. só
- frissen õrölt bors
- 2 ek. vaj
 
A porcini gomba raguhoz:
- 700 g porcini gomba, vagy más vadon termõ gomba
- 2 hagyma
- 3 ek. napraforgóolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek. vaj
- só
- bors
- 2 ek. felaprított petrezselyem
 
Az áfonyával fõtt körtéhez:
- 100 g cukor
- 150 g vörösáfonya
- 1,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Muflongerincfilé roston mandulás ribizlimártással
Recept: Farkas Attila
Forrás: Magyar konyha (2001/6)
Almás feketeteában pácolt vadkacsamell
Narancsos tésztában sült körtével
Recept: Aranyszarvas Étterem
- Töltött szarvasbélszín
- Vadnyúl Normand módra
- Füstölt „ördögláb”
- Vaddisznó tekercs kakukkfüves ...
- Rózsaszín szarvasgerinc és ...
- Radványi tûzdelt fácán ...
- Tûzdelt szarvasfilé
- Vaddisznócomb erdei gombamártással ...
- Fácánmell virágszirmos kéregben
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google