- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Tenger gyümölcsei, csiga, rák
Alaszkai vörös királyrák mangó „rivierával” és vöröshagymával
Recept: Michel Roth – Bocuse d’Or 1. helyezett, 1991

Michel Roth

Hozzávalók
(4 adaghoz):
- 4 alaszkai vörös királyrák ollója (egyenként 180 g) court bouillon-ban megfőzve
- Extra szűz olívaolaj
 
A mango coulis-hoz:
- ¼ érett mangó
- Egy kis olívaolaj
- 2 narancs
 
A „rivierához”:
- 1 mangó felcsíkozva
- ¾ érett mangó
- 1 vöröshagyma
- 1 ek.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Maque Choux és garnélarák
Ez a New Orleans-i klasszikus Tory McPahil séftől származik, akit a Délvidék Legjobbjának jelöltek a James Beard Alapítvány döntnökei. A kukoricából, babból, okrából, füstölt szalonnából készült alap tökéletesen passzol nem csak a tenger gyümölcseihez, de a csirkéhez is.

Tory McPahil séf
Csiga harcsával, spárgával
(Körös-vidék)
Recept: Kaszás János
Forrás: Konyhaművészet (2001)
- Pácolt garnélarák
- Sült tintahal paradicsomszósszal
- Homár avokádó konfittal és kaviárral.
- Serpenyőben sült languszta
- Sandefjordi kagylók
- Sashimi madagaszkári garnélából és ...
- Apró tintahal meleg tojássárgájával
- Pácolt garnélarák
- Garnélarák paellamártással
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google