- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Bárányból, birkából, kecskéből
Bárány csülök navarin
Forrás: bockbisztro.hu
HOZZÁVALÓK:
10 főre:
20 db báránycsülök
0,5 kg vaj
0,2 kg par.püré
1,5 kg sárgarépa
0,5 kg fehérrépa
1 zeller
1 karalábé
1 l vörösbor
10 db gomba
10 db újrépa
10 db burgonya
30 szelet cukkini
5 db TV paprika
 
ELKÉSZÍTÉSE:
Vajon előpirítjuk a csülköket, zöldségeket, felöntjük kiégetett vörösborral , bárány főzőlével sóval, borssal, babérlevéllel, kakukkfűvel ízesítjük, készre főzzük , a főző levet leszűrjük készre forraljuk. Pirított zöldségekkel tálaljuk.
 További receptek
Bárányhús aszalt szilvával
Izlandi bárány szűzpecsenye egyszerűen és ízletesen
Recept: Hákan Már Örvarsson
Bocuse d Or 3. helyezett 2001
Forrás: academie-bocusedor.com
- Rózsaszín báránygerinc, rétesben sült ...
- Bárány- és sertéscsülök ...
- Rozmaringos báránykaraj
- Gorgonzolás bárányragu grillezett ...
- Mátrai káposztás bárány
- Bárányérmék kapros juhtúróval ...
- Báránycsülök hremzlivel
- Roquefort sajttal töltött báránysült
- Sült báránycomb
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google