Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Halból
Enyhén karamellizált rombuszhal filé
Jus-vel, articsókaszeletekkel, borssal és köménnyel a tetején
Recept: Jacky Freon – Bocuse d’Or 1. helyezett, 1987

Jacky Freon

Hozzávalók
(8 adaghoz):
- 1 rombuszhal (3,5-4 kg)
- 100 ml földimogyoró olaj
- 50 g vaj
 
A jus-höz:
- 1 ½ hagyma
- 3 póréhagyma (csak a fehér részek)
- 1 darabka vaj
- 1 kis csokor vegyes zöldfûszer (kakukkfû, babérlevél,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Lazac szelet vargányával
Beindult a gombaszezon. A bõséges csapadék hatására sorban jönnek elõ a csiperkék, a galambicák, a tinoruk, a vargányák, s mutatja magát már a sárga rókagomba is.
Grillezett laposhal enyhén füstölt kagylókkal
Csiperkével és petrezselyem jus-vel
Recept: Lars Erik Underthun Bocuse d’Or 2. helyezett 1991


Lars Erik Underthun
- Tejhabos baconos ponty gerinc
- Szilvásy Dénes: Ünnepi halétel
- Sült patagóniai foghal sárgarépa ...
- Zöldspárgával felfújt ...
- Fogas rakott karfiollal, caprival
- Busafalatok zöldségmártásban
- Spárgával és lazaccal töltött ...
- Lazac konfit sárgarépa és narancs ...
- Mézes-chilis lazac roston grillezett ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google