- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Halból
Enyhén karamellizált rombuszhal filé
Jus-vel, articsókaszeletekkel, borssal és köménnyel a tetején
Recept: Jacky Freon – Bocuse d’Or 1. helyezett, 1987

Jacky Freon

Hozzávalók
(8 adaghoz):
- 1 rombuszhal (3,5-4 kg)
- 100 ml földimogyoró olaj
- 50 g vaj
 
A jus-höz:
- 1 ½ hagyma
- 3 póréhagyma (csak a fehér részek)
- 1 darabka vaj
- 1 kis csokor vegyes zöldfűszer (kakukkfű, babérlevél,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Lazac szelet vargányával
Beindult a gombaszezon. A bőséges csapadék hatására sorban jönnek elő a csiperkék, a galambicák, a tinoruk, a vargányák, s mutatja magát már a sárga rókagomba is.
Grillezett laposhal enyhén füstölt kagylókkal
Csiperkével és petrezselyem jus-vel
Recept: Lars Erik Underthun Bocuse d’Or 2. helyezett 1991


Lars Erik Underthun
- Tejhabos baconos ponty gerinc
- Szilvásy Dénes: Ünnepi halétel
- Sült patagóniai foghal sárgarépa ...
- Zöldspárgával felfújt süllőfilé ...
- Fogas rakott karfiollal, caprival
- Busafalatok zöldségmártásban
- Spárgával és lazaccal töltött ...
- Lazac konfit sárgarépa és narancs ...
- Mézes-chilis lazac roston grillezett ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google