- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Marhából, borjúból
Borjúszelet Cordon bleu
Forrás: Budapest A’ la Carte (1994) Recept: Földes József
Hozzávalók
5 személyre:
5 db 160 g-os borjúszelet
150 g gépsonka
150 g óvári sajt
2 db tojás
liszt, morzsa a bundázáshoz

olaj a sütéshez
 
Elkészítése:
A borjúszeleteket vékonyra kiveregetjük, ráterítjük a sajtot, a gépsonkát, és az egészet felgöngyöljük. Fogvájóval keresztben átszúrjuk, hogy ne essen szét, majd sózzuk. Lisztbe, felvert tojásba és morzsába mártva bundázzuk.
Forró, bő zsírban kisütjük.
Tálalás előtt a fogvájókat kivesszük, és felszeleteljük a húst.
 
Tálalása:
Köretként tejszínes parajjal elkevert spagettit adhatunk.
 További receptek
Wiener scnietzl (bécsi szelet) sütése (Videó)
Ízvadász Ausztriában
Párolt rostélyos, ahogy Kossuh Lajos szerette
Forrás: mostabudai.hu
Recept: Buday Péter
- Tésztában sült borjúpástétom
- Marhafartő divatosan
- Borjúfasírt kelkáposzta ...
- Kab-hegyi rostélyos
- Szanyi rostélyos
- Rostélyos szilvával
- Borjú java Duna módra házi dödöllével
- Pusztai töltött borjúszelet
- Savanyú marhasült
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google