Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Egytálétel
Rizs chorizo-val és garnélarákkal gazdagítva
Forrás: Wall Street Journal

Hozzávalók:
- 2 ¼ csésze hosszú vagy közepes szemû barna rizs
- 85 g spanyol kolbász (chorizo)
- kb. 285 g apró garnélarák, megtisztítva és keresztben félbevágva
- 2 gerezd fokhagyma, vékonyra szeletelve
- 1 ek. repceolaj vagy más növényi olaj
- ½ csésze felaprított sárgahagyma
- egy csipet sáfrány
- 1 csésze kagylólé
- 3 ½ csésze hínárleves
- 1 csésze friss vagy fagyasztott zöldborsó
- 1 ek. tengeri só
- ¼ csésze hámozott és vékonyra szeletelt gyömbér
 
Elkészítése:
1. Öntsük a rizst egy apró lyukú szûrõbe és hideg vízzel alaposan öblítsük le. Áztassuk be 4,5 csésze hideg vízbe, kb. 30 percre, majd szûrjük le és 20 percet hagyjuk száradni.
 
2.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Kolozsvári káposzta
(Kolozsvári szalonnával hájhártyába göngyölt sertéshúsgombóc gerslivel, savanyú káposztakrémmel.)
Recept: Segál Viktor
Forrás: segal.hu
Kolozsvári töltött káposzta
Forrás: Kövi Pál - Erdélyi lakoma
- Torta ír kagylóból és bébi ...
- ' title='Irish Sheperd's Pie'>Irish Sheperd's Pie
- Paprikás krumpli
- Töltött káposzta korszerûen
- Tejszínes-kapros töltött tök
- Ízletes marharagu virágkereskedõ ...
- Fejioada
- Pulykahúsos, zöldséges rakott ...
- Szicíliai spagetti
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google