- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Egytálétel
Rizs chorizo-val és garnélarákkal gazdagítva
Forrás: Wall Street Journal

Hozzávalók:
- 2 ¼ csésze hosszú vagy közepes szemű barna rizs
- 85 g spanyol kolbász (chorizo)
- kb. 285 g apró garnélarák, megtisztítva és keresztben félbevágva
- 2 gerezd fokhagyma, vékonyra szeletelve
- 1 ek. repceolaj vagy más növényi olaj
- ½ csésze felaprított sárgahagyma
- egy csipet sáfrány
- 1 csésze kagylólé
- 3 ½ csésze hínárleves
- 1 csésze friss vagy fagyasztott zöldborsó
- 1 ek. tengeri só
- ¼ csésze hámozott és vékonyra szeletelt gyömbér
 
Elkészítése:
1. Öntsük a rizst egy apró lyukú szűrőbe és hideg vízzel alaposan öblítsük le. Áztassuk be 4,5 csésze hideg vízbe, kb. 30 percre, majd szűrjük le és 20 percet hagyjuk száradni.
 
2. Közepes lángon melegítsük fel az olajat, majd ha már elég meleg,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Kolozsvári káposzta
(Kolozsvári szalonnával hájhártyába göngyölt sertéshúsgombóc gerslivel, savanyú káposztakrémmel.)
Recept: Segál Viktor
Forrás: segal.hu
Kolozsvári töltött káposzta
Forrás: Kövi Pál - Erdélyi lakoma
- Torta ír kagylóból és bébi köményből
- ' title='Irish Sheperd's Pie'>Irish Sheperd's Pie
- Paprikás krumpli
- Töltött káposzta korszerűen
- Tejszínes-kapros töltött tök
- Ízletes marharagu virágkereskedő módra
- Fejioada
- Pulykahúsos, zöldséges rakott metélt
- Szicíliai spagetti
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google