Szakács és gasztronómiai portál
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Kérdõív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok fõzõversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

  
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Csirke, jérce, tyúk, kakas
Serpenyõben sült csirkecomb konfit
Árpasalátával, vörös áfonyával és sárgabarack pürével
Recept: William Wai – Bocuse d’Or 3. helyezett, 1989

William Wai Kuan Hong


... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Ropogós csirkecombok, rókagomba hagymakrémmel és vasterbotten sajttal
Recept: Jonas Lundgren – Bocuse d’Or 2. helyezett, 2009

Jonas Lundgren
Mandulás csirkemell rukkolás rizottóval és sültpaprika-mártással
Fodor Sándor szakács, a gyömrõi Romantikaünnep romantikus vacsoráinak felelõse olyan ételrecepteket ajánl, amelyekre illik a romantikus étel összes jellemzõje. Jó szívvel ajánlom akár ebédre, akár vacsorára a különbözõ gyümölcsleveseket, fõételnek például halas vagy csirkés rizottót, desszertnek pedig panna cottát - mondja Fodor Sándor.
- Fûszeres csirkemell párolt ...
- Csirkemell „Makár” módra
- Kávés csirkemell
- Konfitált csirkecomb
- Csirkemellbe töltött rák
- Mexikói csirke
- Tojásos lecsóval töltött ...
- Tejszínes vargányás csirkemell ...
- Közel-keleti csirkenyársak
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google