- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Csirke, jérce, tyúk, kakas
Serpenyőben sült csirkecomb konfit
Árpasalátával, vörös áfonyával és sárgabarack pürével
Recept: William Wai – Bocuse d’Or 3. helyezett, 1989

William Wai Kuan Hong


... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Ropogós csirkecombok, rókagomba hagymakrémmel és vasterbotten sajttal
Recept: Jonas Lundgren – Bocuse d’Or 2. helyezett, 2009

Jonas Lundgren
Mandulás csirkemell rukkolás rizottóval és sültpaprika-mártással
Fodor Sándor szakács, a gyömrői Romantikaünnep romantikus vacsoráinak felelőse olyan ételrecepteket ajánl, amelyekre illik a romantikus étel összes jellemzője. Jó szívvel ajánlom akár ebédre, akár vacsorára a különböző gyümölcsleveseket, főételnek például halas vagy csirkés rizottót, desszertnek pedig panna cottát - mondja Fodor Sándor.
- Fűszeres csirkemell párolt ...
- Csirkemell „Makár” módra
- Kávés csirkemell
- Konfitált csirkecomb
- Csirkemellbe töltött rák
- Mexikói csirke
- Tojásos lecsóval töltött csiberolád
- Tejszínes vargányás csirkemell vajas ...
- Közel-keleti csirkenyársak
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google