- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Pulykából
Hurkával töltött pulykamell
A 2012-es James Beard Díj döntősének fogása.
Donald Link fejéből pattant ki ez a Cajun stílusú töltött pulyka recept.
A New Orleans-i Cochon étterem séfje is esélyes volt a 2012 Legkiválóbb Séfje címre.

Donald Link

Hozzávalók
(8-10 adaghoz):
- 2-2,5 kg bőrös pulykamell filé
- kóser só és frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint
- 500 g véres hurka (a bélt válasszuk le)
- 3 ek. repceolaj
- 2 ek. felaprított friss zsálya
- 2 ek. felaprított friss kakukkfű
- 3 gerezd fokhagyma, vékonyra szeletelve
- 1 citrom, vékonyra szeletelve
- 8 ek. sótlan vaj, megolvasztva

Elkészítése:
A pulykamellet tegyük egy vágódeszkára, a bőrével lefelé. Minden pulykamell közepét hosszában vágjuk be 2 cm mélyen. Fedjük le a húst műanyag fóliával, majd egy húsklopfoló segítségével lapítsuk kb. 4 cm vastagra mindenhol. Fűszerezzük sóval, borssal. A széleknél 2,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Zúzavagdalékkal és libamájbabbal töltött pulykaszárny parázson puhítva
Erdei gombákkal dúsított puliszka leveles tésztában sütve
Kecskesajtos újburgonya tortácskával és friss zöldségparádéval
Kapros fokhagymás túró mártással
 
Recept: Dusnoki Ferenc Viktória étterem, Debrecen
Sajtos, sonkás jércemell töltött uborkával
Recept: Gál Sándor (1995)
- Mézes epres pulykaszeletek
- Magokban sült citromos pulyka
- Zöldséges pulykamell
- Pulykamell diós rokforttal töltve
- Babos-chillis pulykamell
- Dióval töltött pulyka
- Göngyölt pulykamedál kardra húzva
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google