- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Ételkészítés - Húsos étel - Galambból, gyöngyösből
Töltött gyöngytyúkmell spenótos újburgonyával
Recept: Buday Péter
Forrás: mostabudai.hu

Hozzávalók:
2 db gyöngytyúk melle
15 dkg libamáj
5-6 dkg szilvalekvár
10 cm póréhagyma
15 dkg füstölt szalonna
20 dkg kucsmagomba
0,5 dl száraz vörösbor
2 dl tejszín
5 dkg vaj a hús sütéshez
5 dkg vaj a parajhoz
20 dkg leveles spenót
6 gerezd zúzott fokhagyma
Só, őrölt fekete bors
2 csomag petrezselyem
5 dkg vaj és 0,5 dl napraforgó olaj a krumpli pirításához
 
Elkészítése:
A gyöngytyúk melleiből nyitott szeletet készítek. Enyhén megsózom. Vékonyan megkenem szilvalekvárral. Erre ráhelyezem a kis szelet sózott libamájat. A nyitott szelet másik oldalát ráhajtom a májra és összecsukom. Jól lehűtött füstölt szalonnából vékony szeleteket vágok és beletekerem a töltött mellet. Serpenyőben,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További receptek
Galamb zöldborsóval
Recept forrása: Paul Bocuse - Piac Konyhája
Lassan párolt gyöngytyúkmell
Kétféle (édes és csípős) pörköltmártással
Recept: Cseh János
- Gyöngyös comb káposztás zöldségekkel
- Galamb falatkák
- Galambmell libamájjal
- Sült galambfióka libamájjal
- Szőlő levélben sült galamb mell
- Serpenyőben sült gyöngytyúkmell ...
- Gyöngytyúkmelle roston, paradicsomos ...
- Gyöngytyúk filé tejszínesen Pestós ...
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google