Szakcs s gasztronmiai portl
  - Kezdõoldal  
 

Nap képe

Krdv
n szerint melyik a legnvsabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadmia)
Czifray szakcsverseny (MGE)
Gasztrofesztivlok fzversenyei (MNGSZ)
Hagyomny s evolci (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gl, Pelikn)
Kirlyi Szakcsverseny (MNGSZ)
Szakcsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulinris Vilgkupa (Luxemburg)


Eredmnyek

  
Kezdõoldal - Vilg konyhi - Afrikai
Tunziai brik
Forrs: Szalontai Leila: Az arab konyha remekeibl
Hozzvalk:

2 csomag rteslap
5 evkanl olaj
A tltelkhez valk:
3 evkanl reszelt sajt
2 dkg vaj
5 dkg prolt gomba
1 teskanl petrezselyemzld
1 db tojs
s, bors zls szerint.

 
Elksztse:
Egy nagy asztalt tertsnk le fehr abrosszal, szrjuk meg liszttel. Tegyk a kzepre a kszen vsrolt rteslapot.
 
A tsztt meglocsoljuk meleg olajjal, meghintjk zsemlemorzsval, s erre rakjuk az elre elksztett, jl sszekevert, reszelt sajtos, prolt gombs, tetszs szerint fszerezett tltelket.

 A gomba prolsa kevs vzzel trtnik. Csaknem a sajt levben puhul meg fed alatt.
A rteslapot, megtltse utn, az abrosz segtsgvel rd alakra hempergetjk. Majd a rudat sztvgjuk kisebb kockkra, s ezt a kocka alak rtestsztt forr olajban kistjk.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
A ramadnon innen s tl
Szegnyek kenyere s a szeret csemegje.
Ghna: Gasztro
Az ltalunk ltott egyetlen valamireval ghnai tikalauz, a Bradt Guide szerint a ghnai fzmestersg vltozatos s zletes sziget az unalmas nemzeti konyhk tengerben, amelyek tl sok fekete-afrikai orszgra jellemzek. Szemlyes tapasztalataink alapjn ezzel az lltssal csak rszben - mgpedig elg kis rszben - tudunk egyetrteni.
- Kstol szak-Afrikbl
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
  
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakcsok.hu




Google