- Kezdõoldal  
 
Nap képe

Kérdőív
Ön szerint melyik a legnívósabb hazai verseny?
Bocuse d’Or (Bocuse Akadémia)
Czifray szakácsverseny (MGE)
Gasztrofesztiválok főzőversenyei (MNGSZ)
Hagyomány és evolúció (MGE)
MNGSZ hidegkonyhai versenyek (Bodor, Farsang, Gál, Pelikán)
Királyi Szakácsverseny (MNGSZ)
Szakácsolimpia (Erfurt)
WACS Global Chef Challange (MNGSZ)
Kulináris Világkupa (Luxemburg)


Eredmények

 
Kezdõoldal - Világ konyhái - Nagy-Britannia
Ducasse szerint a londoni vendéglátás szexi és dinamikus
Alain Ducasse mosolyog, miközben arról kérdezik, mennyire nehéz egy olyan étterembirodalmat vezetni, ami nyolc országon ível át, s ami több három Michelin-csillagos étteremmel is rendelkezik Monte Carlóban, Párizsban és Londonban. Hozzáértése városonként más és más formában mutatkozik meg.

Alain Ducasse

 
Az elmúlt kerek tíz évben London fejlődött a legtöbbet, összehasonlítva más városokkal” – mondja a barátságos séf a dorchesteri Alain Ducasse étteremben. „New York tovább folytatta a fejlődést – mostanra talán ugyanaz a színvonal New Yorkban, mint itt – de később csatlakozott a versenyhez és az elmúlt tíz évben London nagyon modern, nagyon szexi és dinamikus lett.”
 
A brit fővárosban rengeteg, egymástól eltérő koncepciót fejlesztettek ki az éttermek. A helyek ma már nem csak az ételekről szólnak. Hozzájuk tartozik a kiszolgálás,

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További cikkek
A skótok esznek a leglassabban
"Az észak-keleti országrészben élők ízlelőbimbói érzékenyebbek az ételek ízére, mivel az ipari munkások lakta vidéken az embereknek az "azonnal tápláló" ételekre volt szükségük. A skótok esznek a leglassabban, és esendők a jégkrémmel és a Yorkshire puddinggal szemben - vagyis nem csak a skót nemzeti eledelnek számító sült kolbász, a haggis és a lazac közkedvelt arrafelé."

Haggis imádat...
Ne szóld le az angol marhát!
Félben megsütött paradicsom és a bab. Együtt. Kiegészítve dinsztelt gombával. Ehhez még vegyük hozzá a sült kolbászt, sonkát, tükörtojást, és máris kész háborút indítottunk a csupasz reggeli kávéhoz szokott gyomrok ellen. Tanuljunk az angoloktól és vegyük komolyan a reggelit, életet menthet!
- Az a rettenetes ír konyha
- Írország
- Brit konyha 2.
- Brit Konyha
- A skót konyha
- Archívum
  Fórum
##VIEW_F1ORUM##
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:


Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtett jelszó







Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2006 hejszakácsok.hu




Google